Talentirani i zgodni

Imaš favorita? Zgodni srbijanski glumci koji mame uzdahe žena diljem regije

Oni imaju nevjerojatan talent, ali i izgled kojim osvajaju simpatije brojnih žena. Ovo je deset najzgodnijih srbijanskih glumaca

srbijanski-glumci.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Susjedna Srbija može se pohvaliti brojnim talentiranim glumcima, od koji su se neki, osim u regionalnim filmskim vodama, okušali i u onim holivudskim. Oni imaju talent i sve što je potrebno za uspjeh, a talenta, tu je i njihov nevjerojatan izgled kojim osvajaju srca žena diljem regije.

Image

Znaš li koji su to regionalni glumci sa stavom koji su nas zainitrigirali?

Na njihov šarm i izgled na malim ekranima nijedna žena ne može ostati ravnodušna, a kada vidiš o kojim je glumcima riječ, sve će ti biti jasno. Tu je zgodni Milan Marić koji se proslavio ulogom u filmu "Toma", kao i Miloš Biković, kojeg znamo iz "Južnog vjetra", a koji je često smatran jednim od najzgodnijih srbijanskih glumaca. Ne smijemo zaboraviti ni glumce s malo više iskustva, poput Stefana Kapičića, koji se probio do Hollywooda.

Oni osvajaju simpatije brojnih žena, kako svojim talentom i šarmom, tako i svojim odličnim izgledom, a u nastavku smo izdvojile deset najzgodnijih srbijanskih glumaca. Koji je tvoj favorit?

Milan Marić

Prvi na našoj listi je 31-godišnji Milan Marić. Zgodan i talentiran, Marić je jedna od mladih nada beogradske glumačke scene, a poznat je i po ulozi Tome Zdravkovića u filmu "Toma".I iako su mnogi ustvrdili kako su ga u tom filmu poružnili, Milan u stvarnom životu mami uzdahe žena gdje god se pojavi.

Miloš Biković

Zgodni 34-godišnji srpski glumac i producent najpoznatiji je po ulogama u filmovima "Južni vjetar", čiji je drugi nastavak krajem prošle godine igrao u kinima, kao i u filmovima "Sunčanica" u režiji Oscarom nagrađenog redatelja Nikite Mikhalkova i "Dukhless 2". Svojim izgledom osvaja žene diljem regije, a zanimljivo je da su ga, zbog stila glume i fizičkog izgleda, često uspoređivali s Leonardom DiCapriom i Jamesom Deanom.

Petar Benčina

Srpskog glumca Hrvatice možda najbolje pamte po ulozi u seriji "Pogrešan čovjek", no ovaj markantni 37-godišnjak ima zanimljiv životopis. Glumio je u serijama "Komšije" i "Psi laju, vetar nosi", kao i u brojnim filmovima, a dobio je i ulogu u filmu "November Man", gdje je glumio uz rame s Pierceom Brosnanom. Glumi i u Beogradskom dramskom pozorištu, a za svoje je predstave tamo osvojio tri nagrade "Tatjana Lukjanova".

Viktor Savić

Ovaj 38-godišnji srpski glumac i reper miljenik je žena, a svoju je glumačku karijeru započeo još davne 2003. Studirao je glumu, a ostvario je značajne uloge u serijama "Montevideo, Bog te video!", "Na putu za Montevideo", "Montevideo, vidimo se!" i "Budva na pjeni od mora".

Nikola Rakočević

Srpski glumac Nikola Rakočević proglašen je jednim od vodećih mladih filmskih glumaca u Europi. Osim dobrog izgleda, ovaj 38-godišnjak nevjerojatno je talentiran, pa je primio brojne nagrade na međunarodnim filmskim festivalima, a Berlinski filmski festival ga je 2014. uvrstio među deset zvijezda za nagradu Shooting Stars.

Aleksandar Radojičić

Aleksandar Radojičić 34-godišnji je srpski glumac koji se proslavio ulogom nogometaša u filmu "Montevideo, Bog te video!". Ovaj zgodni glumac domaćoj je publici možda poznatiji po ulozi voditelja u showu "X Factor Adria", koji se na RTL-u emitirao u 2015.

Miodrag Radonjić

Još jedna zvijezda filmova i serije "Južni vjetar", Miodrag Radonjić, 32-godišnji je srpski glumac, a završio je Akademiju dramske umjetnosti u Beogradu. Zgodan i talentiran, i on je još samo jedan srpski glumac u nizu koji je veliki miljenik žena, a izgledom može parirati i svom kolegi iz filmova, Milošu Bikoviću.

Stefan Kapičić

Filmski, televizijski i kazališni glumac Stefan Kapičić domaću publiku, a posebno žene, osvojio je ulogom u seriji "Larin izbor". Zgodni 43-godišnjak u svojoj je karijeri odigrao preko 80 filmskih i televizijskih uloga, a najveći dosadašnji uspjeh mu je uloga Colossusa u holivudskim filmovima "Deadpool" i "Deadpool 2". A Stefan je u sretnom braku s Hrvaticom, kolegicom glumicom Ivanom Horvat.

Andrija Kuzmanović

Zgodni 37-godišnji Andrija Kuzmanović srpski je kazališni, televizijski i filmski glumac koji se proslavio ulogom golmana Milovana Jakšića Jakše u filmu "Montevideo, Bog te video", što mu je bila i prva filmska uloga.

Sergej Trifunović

Sergej Trifunović 49-godišnji je srbijanski glumac i političar, a ostvario je niz zapaženih filmskih uloga, među kojima je i uloga u filmu "Montevideo, Bog te video", kao i uloge u kultnim filmovima "Bure baruta", "Kad porastem bit ću kengur" i "Karaula". Glumio je i u hrvatskim serijama "Bitange i princeze" i "Crno-bijeli svijet"