Holivudski Rakovi

Šarmantni emotivci: Najzgodniji slavni frajeri rođeni u znaku Raka

Osobe u ovom horokopskom znaku vole ugađati, vjerni su što je još jedna bitna karakteristika i ponašaju se zaštitnički prema svojoj partnerici, a takvi su i ovi slavni emotivci rođeni u znaku Raka

Slavni rakovi
Foto: www.profimedia.hr

Muškarci rođeni u znaku Raka veliki su emotivci i vrlo su intuitivni što ih čini poželjnima kod osoba suprtonog spola. Najveće kvalitete su im iskrenost, povjerenje i odanost. Rak je po prirodi veoma brižan, susosjećajan i plemenit, te kao takav razumije žene i ženske potrebe. Žena će se pored njega uvijek osjećati kao princeza jer će ju rak tako i tretirati.

Image
Zvjezdanova prognoza

Rak- godišnji horoskop: U listopadu bi se mogla zaljubiti, a u ožujku sljedeće godine napredovati u poslu

Osobe u znaku Raka vole ugađati, vjerni su što je još jedna bitna karakteristika i ponašaju se zaštitnički prema svojoj partnerici. Muškarci Rakovi teško podnose da njemu bliske osobe pate pa će učiniti sve da to izbjegnu ili spriječe. Rakovi su šarmanti i samosvjesni te traže partnericu za cijeli život koju će tretirati kao princezu.

Ali nitko nije savršen pa nije ni muškarac Rak! Skloni su promjenama raspoloženja što im je glavna negativna karaktristika. Uz to znaju biti neodlučni i nedosljedni. S jedne strane djeluju kao idealni partneri, ali moramo napomenuti da Rak može biti i pretjerano zaštitnički nastroje što mu je i mana i vrlina. U nastavku pogledaj neke od najzgodnijih slavnih frajera koji su rođeni u ovom horskopskom znaku.

Tom Cruise

  • slavi rođendan 3. srpnja

Slavni glumac rođen 1963. godine poznat nam je iz brojnih filmova i ljubavne veze s glumicom Katie Holmes s kojom ima i kćerkicu Suri. Glumac je prije braka s Katie bio u vezaa s mnogim slavnim glumicama, između ostalog s Nicole Kidman i Penelope Cruze. Ovog zavodnika gledamo već desetljećima, a unatoč godinama, i dalje uzdišemo kada ga vidimo na malim ekranima.

shimmer fallback

Milo Ventimiglia

  • slavi rođendan 8. srpnja

Američki glumac rođen 1977. godine karijeru je započeo u hit seriji The Fresh Prince of Bel - Aire davne 1995., a kao zgodnog frajera i srcolomca gledale smo ga i u seriji Gilmore Girls. Danas je vrlo vjerojatno najpoznatiji po ulozi Jacka Petersona u seriji This Is Us za koju je primio brojne nominacije.

shimmer fallback

Vin Diesel

  • slavi rođendan 18. srpnja 1967.

Mark Sinclair široj javnosti poznat kao Vin Diesel poznati je američki glumac najpoznatiji po ulozi dominica Torettoa u franšizi 'Brzi i žestoki. Ovaj slavni Rak rođen 1967. godine, ženio se jednom i to meksičkom glumicom i modelom Palomom Jiménez s kojom ima dvoje djece. Sretan par skupa je već 15 godina.

shimmer fallback

Tobey Maguire

  • slavi rođendan 27. lipnja

Slavni filmski glumac i producent rođen 1975. godine, Tobias Vincent Maguire najpoznatiji po ulozi Spider - Mana u istoimenoj trilogiji. Maguire je bio u braku sa slavnom dizajnericom nakita Jennifer Meyer s kojom ima i dvoje djece. Vjenčali su se 2007. godine no ljubav nije potrajala ni desetljeće. 2016. slavni par je odlučio da je najbolje da svatko krene svojim putem.

shimmer fallback

Matthew Lewis

  • slavi rođendan 27. lipnja

Britanski glumac najpoznatji po ulozi u serijalu Harry Potter filmova gdje je glumio Nevillea Longbottoma. Gledali smo ga u mnogim poznatim filmovima po poput Terminala i Baby Done. Ovaj slavni Rak rođen je 1989. godine, a oženjen je samozatajnom Angelom Johnes koja nije medijski eksponirana. Zajedno žive na Floridi.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.