MALO ZABAVE

'GPT, GPT, tko je najljepši na svijetu?' Umjetna inteligencija favorizira jednu glumicu

Pitale smo ChatGPT tko su najljepše glumice na svijetu. Moramo priznati da smo jako iznenađene odgovorom. Jedna mu se posebno sviđa

Angelina Jolie
Foto: Profimedia.hr

Svake godine objavljuju se liste najljepših glumica, a one se razlikuju po tome tko ih sastavlja i po kojim kriterijima. Kad bismo skupinu ljudi upitale tko im je najzgodnija glumica, sigurne smo da bi se odgovori razlikovali jer se zaista čini da je ljepota u očima promatrača. Prema anketi provedenoj na društvenoj mreži Reddit, prvo mjesto najljepših holivudskih zvijezda zauzela je Rachel Weisz, dolbitnica Oscara koja je najpoznatija po filmovima ''Mumija'', a iza nje su se našle Monica Belluci i Margot Robbie.

No što kaže ChatGPT? On ima sve više odgovora na pitanja koja nas zanimaju. Umjesto famoznog ''Ogledalce, ogledalce, tko je najljepši na svijetu'' sada vrijedi pitanje ''GPT, GPT, tko je najljepši na svijetu?''

Ovako je počeo naš razgovor s umjetnom inteligencijom: Bok, tko su najljepše glumice na svijetu i zašto?

Chat GPT odgovorio nam je da je to subjektivna tema i da se ''mišljenja mogu razlikovati ovisno o osobnim preferencijama i kulturološkim utjecajima''. Ipak, sastavio nam je listu najljepših, kako piše, zbog njihova talenta i ljepote. Evo što kaže naše suvremeno ogledalce:

Audrey Hepburn - njezina elegancija, šarm i prepoznatljiv stil čine je ikonom ljepote. Njezina pojava i talent su nezaboravni.

Image
Foto: Profimedia.hr


Grace Kelly - prije nego što je postala princeza Monaka, Grace Kelly je bila izuzetno talentirana glumica i jedna od najljepših žena svog vremena. Njezina klasična ljepota i elegancija su nevjerojatno impresivni.

Elizabeth Taylor - s njezinim izuzetnim izgledom, ljupkošću i izražajnim očima, Elizabeth Taylor je bila nevjerojatno privlačna glumica koja je ostavila dubok trag u svjetskoj kinematografiji.

Angelina Jolie - osobnost, karizma i ljepota čine Angelinu Jolie jednom od najpoznatijih glumica današnjice. Njezin humanitarni rad također dodaje sloj njezinoj privlačnosti.

Chat GPT jednu je glumicu posebno istaknuo što nas je jako iznenadilo.

Scarlett Johansson - sviđa mi se kako se Scarlett Johansson ističe po svojoj prirodnoj ljepoti i talentu, kao i po raznolikosti uloga koje igra.

Image
Foto: Profimedia.hr

Nakon ovoga Chat GPT zaključio je da ''svaka od ovih glumica ima svoj jedinstveni stil, šarm i prisutnost na ekranu što ih čini posebnima u očima mnogih ljudi'".I, što kažeš, jesi li očekivala ovakav popis?

Image
GUŽVA U GRADU

Zagrebačka špica: Ljetne haljine, poznata lica i šik kombinacije