Najbolji filmovi za vruće ljetne noći

Uz ove filmove zaboraviti ćeš na dosadnu vrućinu i usredotočiti se na zabavu

Najbolji filmovi za vruće ljetne noći

Vruće ljetne noći idealna su prilika za povlačenje u hladnu sobu, pripremu osvježenja i gledanje dobrog filma. No, ako si raspoložena za malo više predlažemo ti da iznenadiš svoje prijatelje neuobičajenom ljetnom večeri. Organiziraj vlastito kino pod zvijezdama!

Potrebe su ti samo tri stvari: projektor, velika plahta i dobar film. Hmm, a koji film izabrati da odgovara svima? S obzirom na to da u društvu zasigurno imaš individualce s različitim interesima i ukusima predlažemo ti nešto neutralno. Probaj izbjeći romantične filmove ili teške horore, najbolji izbor su komedije. Uz smijeh i suze zabavit ćete se i povezati više nego ikada.

Još ne znaš koji film je pravu odabir? Bez brige, donosimo ti popis najboljih filmova za uživanje pod zvijezdama.

1. Mamurluk

Mamurluk "saga" će zasigurno svim tvojim prijateljima i poznanicima izmamiti suze od smijeha. Bez obzira na to gledate li ovaj 1. ili 101. put, pružit će vam onaj "Feel good" osjećaj koji će potrajati i dugo nakon projekcije, što vaš možda potakne da krenete u vlastite avanture.

2. Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan"Dokumentarac" Sache Baron Cohena iz 2006. godine donio mu je brojne tužbe, kontroverziju i grižnju savjest zbog raspada braka Pamele Anderson i Kida Rocka. No, zasigurno se isplatilo zato što je brojnim gledateljima ovo najbolja satirička komedija svih vremena. Na ovaj film će se garantirano nasmijati i najgori kritičari u tvom društvu.

3. Deadpool


Čak i ako većina tvog društva nije ljubitelj science fiction filmova, ova komedija nikog nije ostavila ravnodušnog. Uz pametno osmišljene šale, potpuno neočekivane razvoje događaja i čudne superheroje, ovaj film će razbiti svaku tvoju predrasudu, ali i monotoniju. Uostalom, par sati gledanja Ryana Reynoldsa nikad nije bilo loše.

4. Djeveruše

U slučaju da priređuješ all-girls filmsku večer, ova komedija je idealan izbora za tebe. S rečenicama kao što su "To je prvi put da te vidim ružnu. Malo sam sretna zbog tog", svaka cura će se nasmijati, a možda i poistovjetiti. 

5. The night before


Ova božićna komedija donijeti će ti kratko osvježenje od ljetnih vrućina, barem dok ne počneš umirati od smijeha. Uz poznate glumce i pjevače (Miley Cyrus), prikrivenu Great Gatsby priču i nevjerojatne zaplete, ovaj film će ti zasigurno postati jedan od najdražih.

6. Američka pita 2

Ovaj humoristični klasik protegnuo je svoju popularnost kroz više od jedne  generacije. Iako je prošlo više od 18 godina od snimanja ovog filma, tvoje društvo i tebe će zasigurno nasmijati ljetne avanture Jima, Oza, Kevina i Stiflera.