Najavljeno je snimanje posebne epizode 'Prijatelja' s humanitarnim karakterom. I ti se možeš priključiti

Vremena su neobična, ali na 'Prijatelje' se uvijek možeš osloniti. Kako je njihovo dugočekivano okupljanje odgođeno zbog pandemije koronavirusa, Aniston, Cox, LeBlanc i ostali glumci pružili su nevjerojatnu priliku za šestero fanova

Najavljeno je snimanje posebne epizode 'Prijatelja' s humanitarnim karakterom. I ti se možeš priključiti

Ekipa jednog od najpopularnijih sitcoma svih vremena nedavno je najavila povratak slavne šestorke i to u posebnom specijalu čije je prikazivanje trebalo krenuti u svibnju. 


Zbog pandemije koronavirusa snimanje je odgođeno, no sad su se odlučili priključiti All In izazovu (#AllInChallenge)  koji je pokrenut u Sjedinjenim Američkim Državama kako bi se prikupio novac za pomoć svima koji zbog COVID-19 nemaju za hranu.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry najavili su natječaj na svojim društvenim mrežama.


"Budite naši gosti i osvojite mjesto u publici na snimanju našeg reuniona za @HBOMAX. Uhvati priliku i na jednom mjestu, nakon sto godina ćeš vidjeti naš šestero i to dok se prisjećamo svih epizoda i slavimo koliko nam je zabavno bilo...Uz to nudomo i VIP iskustvo na studijskoj turneji u Warner Brosu," objavila je Aniston. 

Natječaj je za šestero prijatelja, kao i u seriji, a dobitnici će baš kako su i opisali  posjetiti zvijezde na setu i popiti kavu u njihovom omiljenom kafiću Central Perk. Slavna šestorka je zamolila sve koji mogu da uplate donaciju na stranici AllInChallenge.com kako bi pomogli onima kojima je sada pomoć najpotrebnija.


Svi su podijelili poziv na svojim Instagram profilima, a Aniston je poručila da jedva čeka zagrliti odabrane fanove. Pa tko se tome ne bi veselio! Još se zna kada će biti objavljeni sretni dobitnici, ali to te ne spriječava da sudjeluješ u ovoj humanitarnoj akciji.

Napiši nam u komentarima tko ti je od Prijatelja najdraži :)