Svijet ljubavi

Ne zanimaju ih stereotipi: Slavne dame koje su zavele mlađe muškarce

Ove zvijezde pokazuju da ih ne zanimaju društvena pravila nego da slijede svoje srce i uživaju u ljubavi bez obzira na dobnu razliku

profimedia-0440302982.jpg
Foto: Profimedia

Htjeli mi to priznati ili ne, ali svi smo određeni društvenim pravilima i često živimo po njima. Iako čak često nećemo to priznati i vjerujemo da nas društvene norme ne određuju i da slijedimo svoj put. Ljubav, iako ju biramo srcem, često spada u istu kategoriju i vrlo je podložna društvenim normama.

Image
Žene znaju, muškarci uživaju

7 razloga zašto mlađi muškarci vole seks sa starijom ženom

Sva ta "pravila i uvjerenja" nisu ugrađeni u nas samo zbog odgoja nego zbog medija i filmske umjetnosti. Šareni časopisi i najljepše filmske ljubavne priče ostaju duboko utisnuti u nama, ali stvaraju i stereotipe prema kojima često živimo. Naime, posve je normalno da je muškarac stariji od žene u romantičnoj vezi, čak se to očekuje. No za žene vrijede neka druga pravila pa veza s mlađim muškarcem često ne bude dobro prihvaćena.

Image
Foto: Profimedia.hr

Srećom svijet se polako mijenja i sve više parova slijedi svoj srce i uživa u ljubavi bez obzira o kojoj dobnoj razlici se radilo. Naravno u svijetu slavnih je puno takvih parova, a u nastavku možeš otkriti koje slavne dame ljube mlađe muškarce.

Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre

Monica Belucci već je desetljećima jedna od najljepših žena na svijetu i bez obzira na to što godine prolaze njezina ljepota, seksipilnost i ženstvenost i dalje sjaje. Prekrasna Talijanka s francuskom adresom ima dva braka iza sebe, a u drugom braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom, razveli su se 2013., dobila je dvije kćeri. Kasnije je bila vrlo samozatajna, a o njezinoj vezi sa 17 godina mlađim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom se zna vrlo malo. Vezu su započeli 2017. godine, ali su se u javnosti pojavili samo 2019. godine. Kasnije su se pojavili neki napisi o njihovoj ljubavi, ali sve je oko lijepe Monice ovijeno tajnom.

Robin Wright i Ben Foster

Robin Wright još je jedna ljepotica iz svijeta filma koja ne slijedi društvena pravila nego samo sluša svoje srce. Nakon braka sa Seanom Pennom bila je nekoliko godina u vezi s glumcem Benom Fosterom. Njihovu ljubav nije spriječila činjenica da je Robin 14 godina starija od njega. No kako je i sama govorila društvu je prihvatljivo kada je muškarac stariji od žene, ali ne i obrnuto. Iako je ova veza završila, glumica koja je svoju karijeru započela u omiljenoj sapunici "Santa Barbara", opet se zaljubila u puno mlađeg muškarca. Od 2018. godine u braku je Francuzom Clementom Giraudetom koji je 18 godina mlađi od nje, no svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti.

Gwen Stefani i Blake Shelton

Uspješna pjevačica Gwen Stefani danas uživa u braku i ljubavi sa sedam godina mlađim suprugom Blake Sheltonom. No country pjevač i bivša pjevačica grupe No Doubt nisu svoju ljubav odmah pronašli, za oboje je to drugi brak. Stefani ima troje djece iz prijašnjeg braka s Gavinom Rossdaleom. Svoju ljubav često pokazuju na društvenim mrežama, a Blake je vratio osmijeh na lice lijepoj Gwen koja često naglašava da je on prijatelj is njezinim sinovima.

Eva Mendes i Ryan Gosling

Eva i Ryan su poznati holivudski par, ali svoj brak i djecu čuvaju daleko od očiju javnosti. Koliko su samozatajni pokazuje i činjenica da se vrlo rijetko pojavljuju na crvenih tepisima. Njihova ljubavna priča traje od 2011. kada su snimali film "The Place Beyond the Pines". Tijekom zajedničkih godina dobili su dvije kćeri, Esmeraldu i Amada, a razlika od sedam godina nikada nije ništa značila njihovoj ljubavi.

Cameron Diaz i Benji Madden

Cameron Diaz i Benji Madden odmah su znali da se radi o pravoj ljubavi jer su se vjenčali samo nakon sedam mjeseci veze. Njihova brak traje već sedam godina i još uvijek pokazuju da samo uživaju. Benji je šest godina mlađi od od Cameron, ali to ih nije spriječilo da uživaju u sreći. Njihovu sreću samo je pojačala činjenica da su u prosincu 2019. postali su roditelji djevojčice.