Matija Cvek nesvakidašnjim nastupom iznenadio publiku na premijeri crtića 'Korgi: Kraljevski pas velikog srca'

Bezvremenska priča o psu Korgiju oduševila je mališane

Matija Cvek nesvakidašnjim nastupom iznenadio publiku na premijeri crtića 'Korgi: Kraljevski pas velikog srca'

Jučer je zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema prikazan jedan od najiščekivanijih crtanih filmova ove sezone, 'Korgi: Kraljevski pas velikog srca' te je ispunio sva očekivanja kako mališana tako i njihovih roditelja, a to dokazuje i prepuna kina dvorana. U zgodama ovog kraljevskog psa na kino platnu uživali su i Bojana Gregorić Vejzović, Iva Radić, Branka Krstulović, Antonija Stupar Jurkin, Matija Cvek, Frano Ridjan, Mirjana Mikulec, Ivica Zadro, Antonija Šola. Opće oduševljenje među mališanima, ali i njihovim roditeljima nastalo je kada su na premijeru došli Korgi psi iz uzgajivačnica Red Foxfire i Beautiful Joy Of Life. Veseli psi koji su sudjelovali i u snimanju spota za naslovnu pjesmu ovog crtića dali su poseban ugođaj ovoj premijeri.Uoči prikazivanja crtića, Matija Cvek izveo je mini koncert u WOW baru Kaptol Boutique Cinema, gdje je po prvi puta i uživo izveo pjesmu 'Ako nađem nekoga', naslovnu pjesmu ovog crtića. Okupljeni roditelji i mališani su zajedno s njim pjevušili ovu veselu pjesmu o ljubavi između čovjeka i njegovog najbolje prijatelja, psa, ali i ostale njegove hitove.

Image


(FOTO: Bojan Zibar)

Od redatelja koji nam je donio animirane hitove poput 'Sammy na putu oko svijeta' i 'Mali Bigfoot' došao je Korgi: kraljevski pas velikog srca. Nestašni i radoznali kraljevski pas Rex koji na svom uzbudljivom putovanju upoznaje različite likove i nađe ljubav dok se pokušava vratiti svojoj vlasnici oduševio je i dirnuo u srca svih gledatelja. Prekrasna animirana, pustolovna komedija prožeta ljubavlju, smijehom te s mnogo preokreta prikovao je sve gledatelje za kino sjedala.

Image


Antonija Stupar Jurkin s djecom (FOTO: Bojan Zibar)

Roditeljima se posebno svidjela glavna pouka filma; da uvijek treba vjerovati u sebe čak i onda kada je to najteže te da se sve događa s razlogom. Poznati glumci poput Judite Franković Brdar,  Luke Bulovića, Janka Rakoša, Antonije Šole, Radovana Ruždjaka, Ljubomira Kerekeša, komičara Ivana Šarića i voditelja Frane Ridjana posudili su glasove simpatičnim likovima te otkrili da im je rad na sinkronizaciji ovakvog crtića predstavljao veliki užitak.

Image


Mirjana Mikulec s kćeri Miom (FOTO: Bojan Zibar)

Sigurni smo da će junak ove priče oduševiti mnoge generacije nezaboravnom pustolovinom i mješavinom nestašnih avantura, lijepih prijateljstva i humora. Ovu toplu filmsku priču koju će mnogi nesumnjivo pogledati i više puta u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima. Za više informacija i kupnja ulaznica je moguća na blagajnama kina ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/najave-filmova/korgi-kraljevski-pas-velikog-srca-sink/5950/1/1

Novi video spot Matije Cveka za pjesmu 'Ako nađem nekoga' premijerno pogledajte ovdje: