Image
Foto: www. profimedia.hr
Brad Pitt
Foto: www.profimedia.hr

Brad Pitt

Nakon što je na promociji filma prije ovog, plijenio poglede u ružičastom odijelu te suknji koju je isfurao na crveni tepih, Brad Pitt ovaj put se odlučio za klasiku. Crno odijelo, bijela košulja, zalizana frizura, Brad je čini se odlučio biti elegantan. Ipak, pokazao je dozu svog prepoznatljivog stila jer i ovaj put nije nosio ni kravatu ni leptir mašnu već je košulju ostavio lagano 'razdrljenu'. Bradovo odijelo potpisuje legendarni Tom Ford. Brad će za nekoliko dana proslaviti 59 rođendan i stvarno odlično izgleda za svoje godine.

Margot Robbie
Foto: www.profimedia.hr

Margot Robbie

Zanosna Margot Robbie na crveni tepih stigla je u haljini koja je malo toga prepustila mašti. Naime, glumica je odabrala haljinu modnog brenda Alaia za proljeće/ljeto 2023 godine i oduševila. Asimetrična haljina otkrila je njezine duge i prekrasne noge, a otvor na struku njezine izvježbane trbušnjake. Neobična haljina s jedne strane puno otkriva, a s druge ima kao dugi šlep i kapuljaču koju je Margot na crvenom tepihu podigla preko glave.

Kelly Rowland
Foto: www.profimedia.hr

Kelly Rowland

Ni pjevačica Kelly Rowland nije propustila premijeru. I dok su se ostale dame uglavnom odlučile za uvijek elegantnu crnu, Kelly je unijela dašak boje na crveni tepih u lepršavoj dramatično crvenoj haljini s dubokim dekolteom. Kelly koja ima 41 godinu otkrila je i svoje savršeno izvježbane trbušnjake.

Elle Fanning i Max Minghella
Foto: www.profimedia.hr

Elle Fanning i Max Minghella

Glumica Elle Fanning je definitivno odrasla. Naime, Elle koja danas ima 24 godine po prvi put na javno događanje stigla je s novim dečkom, 37-godišnjim Maxom Minghellom. Zaljubljeni golupčići koje razlika u godinama nimalo ne smeta, modno su se uskladili u crnim kombinacijama. A Elle nije mogla sakriti koliko je zaljubljena i sretna jer nije skidala osmijeh s lica.

Margot Robbie s majkom
Foto: www.profimedia.hr

Margot Robbie s majkom

Margot je na crveni tepih stigla u pratnji svoje majke Sarie Kessler. Mnogi su komentirali kako je sada jasno na koga je to Margot povukla tako dobre gene i jedna je od najljepših žena svijeta.

Olivia Wilde
Foto: www.profimedia.hr

Olivia Wilde

Odnedavno singl glumica Olivia Wilde na crveni tepih je došla u crnoj kombinacij. Prozirnoj suknji i crnom sakou sa dvostrukim kopčanje. Olivia za koju američki mediji tvrde da se teško nosi s prekidom veze s mlađahnim Harryjem Stylesom, nije skidala osmijeh s lica. Je li i to samo gluma ili je Olivia skroz dobro, iako više nije s mlađahnim pjevačem, teško je znati sa sigurnošću.

Margot Robbie pokazala od koga je naslijedila ljepotu, a Brad Pitt i dalje mami uzdahe

U Los Angelesu je održana premijera dugoočekivanog filma Babylon. A na crvenom tepihu definitivno nije nedostajalo slavnih faca jer glavne uloge u filmu igraju prelijepa Margot Robbie i Brad Pitt. I dok je Brad na premijeru došao sam, Margot je mamila uzdahe u neobičnoj haljini, a društvo joj je pravila mama. Mnogi su komentirali kako im je sada jasno na koga to Margot sliči i da su dobri geni itekako upisani u obitelji. Tko se sve pojavio na premijeri i kakve su kreacije odabrali pogledaj u galeriji.

zena.hr