Kao jaje jajetu

Mama prije svega: Angelina je izvela Shiloh na koncert Maneskina

Angelina Jolie ovih dana u Rimu režira film, a čini se kako su s njom u Italiji i njezina djeca. Angelina je 16 godišnju Shiloh odlučila odvesti na koncert megapopularne talijanske grupe Maneskin. Definitivno izdanje u kojem je dosad nismo imali priliku vidjeti

profimedia-0706333254.jpg
Foto: www.profimedia.hr

O Angelini Jolie zna se svašta, no od ove subote i da joj se sviđa glazba megapopularnog talijanskog benda Maneskin. Naime, Oskarovka ovih dana navodno boravi u talijanskom glavnom gradu gdje režira svoj novi film. Angelina je očito povela i djecu u Italiju jer je u subotu navečer na prekrasnom antičkom stadionu, Circo Massimo uživala u koncertu Maneskina.

Image
Oskarovka, zavodnica, humanitarka

Od buntovnice do dame: Angelina Jolie slavi rođendan, a ovo je njezina priča

Angelina je na koncert povela 16-godišnju Shiloh koja sve više sliči na slavnu mamu. Glumica i kćerkica bile su u VIP loži, a Angelina je usprkos fotografima koji su se pratili u stopu pokušala zaplesati sa Shiloh, pa i otpjevati nekoliko stihova Maneskinovog hita 'I wanna be your slave'.

Jedno je sigurno, ma koliko slavna bila, Angelina je prije svega mama koja očito će sve napraviti za svoju djecu, a sada su došla u godine kada mogu izlaziti s njom i biti joj odlično društvo.

Inače, Shiloh obožava glazbu i ples koji trenira godinama. Naime, na internetu su nedavno osvanule snimke Shiloh kako pleše i definitivno joj odlično ide.