Love Island se vratio! Na PLAY Premiumu gledaj najnoviju sezonu megapopularnog reality showa!

Klikni na PLAY Premium i dođi po svoju dozu ljetnih romansi, bolnih prekida, oluje emocija i dramatičnih obrata! Nova sezona najpopularnijeg reality showa je tu!

love_island_sr8_01.jpg
Play logo

Vratio se Love Island, a s njime i ljeto ljubavi te nezaboravna avantura za samce koji će na prekrasnoj Majorci tražiti svoju srodnu dušu. Ljubavi i drame neće nedostajati, a sve će se odvijati u novoj, luksuznoj vili u kojoj su smješteni.

Play logo
shimmer fallback

Love Island – najpopularniji dating reality show na svijetu gledajte na PLAY Premiumu! Dugoočekivana najnovija sezona potpuno će vas obuzeti, a najbolje od svega je što omiljeni reality možeš na PLAY Premiumu gledati svaki dan! Od ponedjeljka do petka gledaj nove epizode, subotom neprikazane dijelove showa, a nedjeljom studijsku emisiju Aftersun.

shimmer fallback

Na otoku je i voditeljica Laura Whithmore koja je upućena u sve detalje suživota Otočana – u njihova upoznavanja, flertanja, svađe i mirenja, a tu je i legendarni Ian Sterling – 'glas' Love Islanda, koji se vratio i zabavit će te svojim jedinstvenim i urnebesnim komentarima na nevjerojatne izjave i situacije koje se događaju u vili.

shimmer fallback

Gledatelji će opet svjedočiti novim romansama, uzavrelim strastima, stvaranju duboke povezanosti, ali i bolnim prekidima, jer kao što znamo, u pravoj ljubavi nije uvijek sve lijepo i jednostavno.

Play logo
shimmer fallback

Ono što je bitno u ovom reality showu je da Otočani ne moraju osvojiti samo srca jedni drugih, već i gledatelja jer oni svojim glasovanje odlučuju koji par ostaje, a koji odlazi.

shimmer fallback

Pogledaj galeriju i upoznaj ovogodišnje natjecatelje u potrazi za pravom ljubavi i planetarnom slavom, a onda se baci na gledanje showa i otkrij zašto je Love Island trenutno najpopularniji reality show na svijetu!

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.