Ljubavni krahovi: Ovo su najveći celebrity prekidi u 2019. godini

Ljubav poznatih osoba najčešće ima svoj rok trajanja

Ljubavni krahovi: Ovo su najveći celebrity prekidi u 2019. godini

Uvijek volimo zaviriti u privatne živote slavnih osoba, a vijesti o njihovim prekidima su jedna od glavnih tema mnogih portala i časopisa.

Veze i brakovi poznatih zvijezda najčešće imaju određeni rok trajanja, a i ova je godina mnogima bila neuspješna kad je u pitanju ljubav. Neke od najvećih celebrity prekida u 2019. godini donosimo u nastavku.Foto: Instagram

Gigi Hadid i Zayn Malik

Popularni mladi par Gigi i Zayn u siječnju su objavili da uzimaju kraću stanku u vezi jer su im, kako su tada pojasnili, putevi otišli u drugačijim smjerovima te su odlučili provesti neko vrijeme razdvojeno.

Image


Gigi Hadid/Instagram

Adriana Lima i Metin Hara

U siječnju je svoju vezu s turskim piscem prekinula i lijepa manekenka Adriana Lima. U vezi su bili godinu i pol.

Brie Larson i Alex Greenwald

Glumica Brie Larson raskinula je početkom godine vezu sa svojim zaručnikom, Alexom Greenwaldom s kojim je bila u vezi tri godine.

Khloé Kardashian i Tristan Thompson

Jedan od najdramatičnijih prekida u ovoj godini koji je bio pod povećalom javnosti je onaj američke reality zvijezde Khloé Kardashian i košarkaša Tristana Thompsona. Khloé je prekinula vezu nakon što ju je Tristan navodno prevario s najboljom prijateljice Kylie Jenner.

Lady Gaga i Christian Carino

Sredinom veljače poznata pjevačica je raskinula zaruke, rekavši kako im jednostavno više nije išlo.

Adele i Simon Konecki

Pjevačica Adele je u travnju objavila da se rastaje od svog supruga Simona Koneckija, s kojim je bila u odnosu čak sedam godina, a zajedno imaju sina. 

Kate Beckinsale i Pete Davidson

Lijepa glumica Kate Beckinsale i Pete Davidson uhvaćeni su kako flertuju na dodjeli Zlatnih globusa , no njihova veza nije potrajala dugo. Tijekom proljeća se saznalo da više nisu zajedno.

Bradley Cooper i Irina Shayk

Još jedan prekid koji je izazvao veliku pažnju javnosti je onaj između lijepe manekenke Irine Shayk i glumca Bradleya Coopera. Glasine o prekidu pojavile su se već tijekom dodjele Oscara, a zajedno su bili četiri godine i imaju kćer.

Chris Martin i Dakota Johnson

Iako su glumica Dakota Johnosn te pjevač Chris Martin svoj odnos pokušavali zadržati daleko od očiju javnosti, paparazzi su  pratili svaki njihov korak. Izlazili su dvije godine, a u lipnju su objavili kako više nisu zajedno.