Jedan od najboljih trenutaka ovogodišnjeg Oscara: Lady GaGa je potrčala pomoći palom fotografu

Lady GaGa definitivno je oduševila na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Iako je prvotno odbila nastupiti, u posljednji tren se predomislila. Na pozornici je pjevala bez trunkice šminke, u majici i poderanim trapericama. A na crvenom tepihu je zablistala i još jednom pokazala veliko srce

profimedia-0762277722.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Bez obzira voljeli li Lady GaGu ili ne, mora se priznati da je još jednom pokazala da ima veliko srce. Naime, iako je prvotno odbila nastupiti na ovogodišnjoj dodjeli Oscara zbog pretrpanog rasporeda u posljednji trenutak je odlučlila ipak doći i nastupiti.

Lady GaGa je na crveni tepih stigla u glamouroznoj haljini s potpisom modne kuće Versace. I dok je šetala crvenim tepihom i krajičkom oka je vidjela kako je jedan od fotografa pao.

U sekundi je reagirala i jednostavno potrčala do njega vidjeti jel sve OK.

Fotograf očito od šoka nije ni znao što ga je snašlo, no srećom se brzo digao i nastavio raditi. Njezina reakcija, naravno postala je pravi hit.

No, iako je na crvenom tepihu bila u full make upu i večernoj haljini, GaGa je na pozornicu dodjele Oscara izašla u potpuno drugačijem izdanju. Naime, skinula je svu šminku sa sebe i uskočila u poderane traperice i običan T shirt te je pred gostima i članovima Akademije izvela 'ogoljenu' verziju svog hita 'Hold my hand' koja je ujedno bila nominirana za najbolju pjesmu iz filma Top Gun:Maverick.

Inače, GaGa ovih dana snima nastavak filma Joker i trebala bi zamijeniti Margot Robbie u ulozi Harley Quinn.