Nakon više od 20 godina veze

Kraj ljubavi: Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo?

Jedan od najdugovječnijih parova hrvatske estrade navodno već neko vrijeme ne živi zajedno, a u vezi su bili više od 20 godina

Petar Grašo i Danijela Martinović
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Izgleda da je ovaj mjesec 'poguban' za brojne dugovječne parove. Nakon jučerašnje vijesti da se razvode Bill i Melinda Gates, danas se moglo pročitati po medijima da se su nakon 28 zajedničkih godina razišli i i Leonarda i Zvonimir Boban. Za kraj dana dolazi nam vijesti da je jedan od najdugovječnijih i najomiljenih parova hrvatske estrade također prekinuo.

Kako prenosi story.hr, 49- godišnja Danijela Martinović i 45-godišnji Petar Grašo, već neko vrijeme ne živi zajedno. Grašo i Danijela upoznali su se dok je Danijela još bila u braku s Markom Perkovićem Thompsonom, a nakon što je taj brak završio, Danijela i Grašo ubrzo su započeli vezu koja je trajala 24 godine.

O njihovoj vezi nikad nije bilo puno tračeva ni natpisa u medijima i slovili su za jedan od najstabilnijih i najdugovječnijih celebrity parova. Svoju vezu su uvijek uspješno skrivali od očiju javnosti i nikad se nisu oženili. Vrijeme će pokazati je li njihovoj ljubavi zaista došao kraj ili ipak ne.