Zna li što radi?

Kolumna jedne žene: Kakav je tvoj frajer pod plahtama?

Žene su nemilosrdne kada pričaju o seksu. Sasvim suprotno od onoga kakve su dok ga upražnjavaju - dat će mu sve, a neće tražiti ništa. On će, pak, tražiti sve, a dati vrlo malo. Naravno, čast iznimkama! Slažeš li se?

nate-J5U-22o1ubw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Da muškarac zna o čemu žene pričaju kad odu u shopping, na kavu, kad se na tren sretnu uz uredski printer ili dok peku ajvar i kisele krastavce, prisjela bi mu zimnica, a pred njenim frendicama ne bi se više šepurio nakon što kući dođe znojan s treninga, već bi zbrisao pod tuš, namirisao se, obukao se kao čovjek, spustio u dnevni boravak i pitao cure žele li nešto žestoko ili možda da im složi martini, pripremi nešto lagano za večericu, skuha kavu ili čaj?

Image
Foto: Pexels

Žene su nemilosrdne kada pričaju o seksu. Sasvim suprotno od onoga kakve su dok ga upražnjavaju. Ne biraju riječi, ne koriste autocenzuru i neće ga štedjeti pred prijateljicama. One znaju za sav prljavi veš i donekle je utješna činjenica da ni pod tuđim plahtama ne cvjetaju ruže. Frajeri uglavnom misle samo na sebe, predigru će odraditi jedino u nuždi, prije penetracije tražit će oralni seks, a onda malo misionarskog i malo doggyja i vratit ćete se filmu, a da ništa niste propustili. Naime, seks u prosjeku traje manje od bloka reklama.

Image
Foto: Pexels

Možda smo indiskretne i besramne dok s frendicama pričamo o njemu, ali treba se negdje ispucati, ako se već o tome ne razgovara na pravom mjestu - u krevetu. A u krevetu nekako nikada nije vrijeme za razgovor. Prije seksa nikome ne pada napamet u kritičkom smislu pričati seksu. Konstruktivna kritika u ovom trenutku ne dolazi u obzir. To bi bilo kao ispunjavanje papirologije, a ona ne samo da ubija strast, nego i želju za životom.

Poslije seksa se spava. Odnosno on spava. I opet, nije do njega - priroda ga je takvim napravila. Krivac je oksitocin - hormon koji nakon orgazma kod muškarca izaziva narkolepsiju, a kod žena želju za maženjem i intimom. Da je budan, možda bi se u tom trenutku i moglo porazgovarati o tehnikalijama pa mu nježno, s puno takta (ako pristupiš drugačije uvrijedit će se) reći kako nije fora da ti gura glavu dolje, a da te nije ni poljubio i da predigra za tebe izgleda malo drugačije i podrazumijeva njegovu glavu među tvojim nogama - na dulje vrijeme.

Image
Jesi li i ti jedna od tih?

Kolumna jedne singl žene: Mijenja najbolju frendicu za frajera. Strašno, ali istinito

Naime, kada se spusti, izdrži "na južnoj polutki" kraće od zelenog na semaforu. No, tu smo mi krive. Razmisli samo, kada si posljednji puti i jesi li ikada uživala u oralnom seksu, a da ti se po glavi, tu i tamo nadglasane (motivacijskim) uzdasima, nisu rojile misli poput: "Ok, znam da neću svršiti, to je i tako jeftina zapadnjačka propaganda i pali samo u filmovima. Orgazam se ne može doživjeti ovako. Vjerojatno mu se više ne da… ovo predugo traje, bed mi je, zamaram ga, sebi sam već dosadna. Hajd' neka uđe pa da završimo. Lako za mene. Odradit ću to sama kada zaspi"? I zaboraviš pritom kako ti ponekad "otpadne" vilica...

Image
Foto: Unsplash

Ako se ne možeš sjetiti kada si doživjela orgazam dok te lizao, krajnje je vrijeme da to promijeniš. Nakon što odu nacrvcane frendice, udobno se smjesti na kauč, raširi noge, baci jastučić na parket, da ga ne nažuljaju koljena i pozovi ga kažiprstom. Reci mu jasno i razgovjetno što želiš da ti radi i uzmi si svo vrijeme ovog svijeta. Nije to parcijalna masaža pa da čekaš kada će maserka dići ruke s tvojih leđa i reći da je gotovo.

To je seks u kojem zaslužuješ uživati jednako kao i on, samo je razlika u vama što ti on bez problema pokaže što želi, a ti šutiš i ispunjavaš želje. Promijenite, barem nakratko, uloge. A ako požuri gore, primi ga za glavu, zapetljaj prste u tu mirisnu, netom opranu kosu i gurni ga natrag. Dok ne završi posao, odnosno dok ne doživiš orgazam o kojem ćeš s oduševljenjem pričati frendicama, ne želiš gledati u ništa drugo na njemu, osim u njegovo čelo.

Kad se već o seksu ne priča ni prije ni za vrijeme ni poslije (ne računamo ono njegovo: "Viš' kakvog frajera imaš kraj sebe" i tvoje: "Daaa, odličan si bio") neka onda njegov jezik bude u službi užitku!

Stavovi i metode izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju stav redakcije zena.hr