Strah od penisa

Kolumna jedne singl žene: Goli na plaži? Ni u ludilu!

Presmiješno mi je kako se frajeri boje tuđih penisa. Kao da nisu na plaži, već na frontu u kojem su sve puške uperene upravo u njih

profimedia-0450590666.jpg
Foto: Profimedia.hr

Neki dan sam slučajno završila na nudističkoj plaži. Ustvari to je bila jedna od onih na kojima su dozvoljene sve kombinacije - čedni jednodijelni badići, dvodijelni, bikiniji ili ništa. Bila sam s frajerom koji jako dobro poznaje anatomiju mog tijela pa ni u jednom trenutku nisam dvojila hoću li se kupati gola ili u kupaćem kostimu. Pred njim se ne sramim, a pred nepoznatim ljudima mi tako svejedno. Krenem se skidati i uhvatim njegov zaprepašteni pogled u trenutku kada je shvatio gdje se nalazi i da je okružen penisima koji se slobodni klataraju naokolo. Rekoh si, ok, ostat ću u badiću (nisam znala da prezire nudizam).

Presmiješno mi je kako se muškarci boje tuđih penisa. Kao da nisu na plaži već na frontu u kojem su sve puške uperene upravo u njih. Toliko su u strahu od istih da uopće ne percipiraju lijepe ženske grudi na ručniku do ili oble stražnjice u brazilkama, već od panike bijesne na obnažene penise i njihove vlasnike koji su tu, naravno, samo zato da sa sva tri svoja oko bulje u gole žene.

Image
Pripreme za ljeto

Kolumna jedne singl žene: Od sutra vježbam! A ti?

Moj frend nije u manjini. Ovako razmišlja većina muškaraca koje poznajem. Oni svoju alatku na plažu nose upakiranu i zauzdanu u široke šorceve za kupanje koji sežu skoro do koljena (kao ženski kupaći kostimi s početka stoljeća). U najmanju ruku kao da se radi o opasnoj zvijerki ili repetiranoj puški koja zahtjeva posebne mjere sigurnosti. Oni hrabriji navući će speedo gaćice i hvala im na tome! Pa ne plaćam sedam dana na moru da plivam od nemila do nedraga ili zato što mi teško padaju vrućine pa tražim osvježenje. Mlada sam, dobro podnosim visoke temperature! Rashladit sam se mogla i u obližnjim toplicama, među penzionerima.

Došla sam napasati oči. Želim gledati frajere u uskim kupaćim gaćicama, čvrstih guza i isklesanog torza, kako skaču na glavu, igraju picigin, piju pivo, čitaju knjigu…

Image
Foto: Pexels

Ustvari neka rade što god hoće dok na sebi nemaju hlače za kupanje do koljena. E to bih zakonom zabranila! Grozno mi izgleda kad se te goleme mokre hlače slijepe za dlakave muške noge pa se nesretnik bori s njima dok izlazi iz mora. Pokušava ih odlijepiti primajući nogavice palcem i kažiprstom savijaući i šireći pritom noge u koljenima, gegajući se kao patak, no one se istog trena vraćaju na početnu poziciju i lijepe mokre za njegova bedra.

Onaj u uskim kupaćim gaćicama izgleda puno elegantnije dok izlazi iz mora. I on će malo protresti kupaće, a ako imaju onu špagicu, odvezat ih (bez ikakvog razloga) i ponovno zavezati dok korača prema svom ručniku. To je neki folklor koji se odvija na plaži. Žene će pri izlasku iz mora stisnuti rukama grudi kako bi iz postavljenih košarica iscijedile vodu i namjestiti kupaći na stražnjici. Uvući će trbuh, isprsiti se i defilirati do ručnika. Frajeri će ih odmjeriti od glave do pete i one njih. I to je lijepo! Zato i idemo na godišnje odmore, no nemojmo onda moralizirati i smatrati u najmanju ruku ugroženima one koji se kupaju goli.

Image

Toga na nudističkim plažama nema. Tamo kad izlaziš iz mora ne namiještaš penis niti masiraš grudi. Nije pristojno ni prihvatljivo. Ako te tko gleda, gleda te u oči. Osim onih odjevenih koji plove barkama što bliže obali, naoružani dioptrijskim naočalama - za daleko...

Dečki, puno su nepristojnije ove "čedne" plaže gdje se kupate u gaćama do koljena. No, ne trebam vam to govoriti. I sami znate. Ako vas cura povede na nudističku, sam opušteno. Imajte povjerenja u svog malog i pokažite muda. Tuđi penisi su u svom filmu i uopće ne doživljavaju ni vas ni vašu dragu . Opustite se i uživajte. Najljepše je u moru biti gol!

Stavovi i metode izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju nužno stav redakcije zena.hr