Kockić zna koliko je sati: Vrijeme je za cool modni dodatak - Kockićev sat!

Svi modno osviješteni klinci znaju da se ovog ljeta, uz kupaći kostim i odlično raspoloženje, nosi samo jedan stylish dodatak – Kockićev sat!

768x432-ba054e7c-9d09-11eb-870c-cedfb09875dd.jpg

Bilo da je došlo vrijeme da vaši mališani nauče samostalno gledati na sat, bilo da na jesen kreću u školu, uskoro slave rođendan ili jednostavno žele imati najveseliji ljetni modni dodatak, dječji ručni sat s likom omiljenog zaštitnog lica dječjeg kanala RTL Kockice pravi je odabir.

Kockićev sat radi na baterije i ima savijajuću 'slap-on' silikonsku narukvicu koja odgovara svim veličinama zapešća i prilagođava se svakoj ruci. A stavljanje je zabavno i jendostavno, bez kompliciranih kopči – sama se zatakne nakon što njome lagano udarite u zapešće. U prepoznatljivoj žutoj boji RTL Kockice s likom omiljenog i popularnog Kockića savršeno će upotpuniti svaki ljetni look.

Image

Foto: RTL

Prve su ga na snimanju promo spota isprobale naše mlade buduće TV zvijezde koje su se složile da je bilo krajnje vrijeme za ovakvo vrijeme – šareno, zabavno i s potpisom njihova omiljenog televizijskog junaka.

„Sat je super, a najviše mi se sviđa veliki lik Kockića. I remen je fora, baciš ga na ruku, a on se sam omota. I odsad ću ja podsjećati mamu kad je vrijeme da krenemo u vrtić“, ponosno nam je rekla Marta pokazujući na svoj novi modni dodatak.Tekst se nastavlja ispod oglasaImaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uz to što je dobio i svoj cool sat, omiljeni Kockić prava je zvijezda najšarenijeg televizijskog kanala – ovog je proljeća dobio svoju zabavnu i poučnu animiranu seriju ‘Kockić i prijatelji’, prošle godine zasjao je na daskama koje život znače u kazališnoj predstavi. Njegove poučne 'Kockićeve priče', koje naglas čitaju omiljena lica RTL-a, svakodnevno okupljaju sve generacije, a u televizijskom formatu 'Kockić zna kako' dijeli važne lekcije o pristojnosti, urednosti i sigurnosti.

Neizostavni modni dodatak ovog ljeta svi Kockićevi fanovi mogu promaći na kioscima Tiska i u TisakMedia centrima po cijeni od 49,90 kn, na kopnu i na moru.