Knjiga tjedna: Vitka i opaka

Zdravorazumski i brižni vodič za dobroinformirane cure koje žele prestati jesti smeće i izgledati fantastično

Knjiga tjedna: Vitka i opaka

Tajne vitkih i opakih više nisu strogo čuvane! Žudite li za linijom Angeline Jolie, Kate Moss, Katie Holmes ili bilo koje od poznatih mršavica koje krase stranice ekskluzivnih časopisa, želite li početi savjesnije brinuti o svome tijelu i izgledu, te naučiti hrpu korisnih stvari o namirnicama koje svakodnevno koristite, ovo je prava knjiga za vas. Ako vam je dosta vašeg odraza u ogledalu koji kao da vrišti „Želim smršavjeti!", spremni ste saznati jednostavnu (i opaku) istinu: ako se nastavite neodgovorno hraniti i unositi u sebe namirnice sumnjiva porijekla, ne možete očekivati da će težina sama od sebe nestati.

Provokativna i jetka, bistra i opaka (!) knjižica autorica Rory Freedman i Kim Barnouin vaš je najnoviji vodič do priželjkivanog izgleda. Rory i Kim vitke su i opake prijateljice koje se neće libiti servirati vam činjenice kakve i jesu: nezačinjene praznim lupetanjem na kakvo obično nailazimo u svakojakim dijetama na stranicama različitih časopisa, knjiga ili ih načujemo od susjede, frizerke, prijateljičine prijateljice... Rory i Kim postat će i vaše najbolje prijateljice od kojih ne trebate očekivati da će vam lagati i uljepšavati stvari. Umjesto toga, povest će vas na put kojim treba poći da bi se otkrilo kako donositi inteligentne i osviještene odluke o hrani.

Rory Freedman, Kim Barnouin: Vitka i opaka - zdravorazumski i brižni vodič za dobro informirane cure koje žele prestati jesti smeće i izgledati fantastično
Prijevod: Ivana Filipović
Cijena: 59,00 kn
Uvez: meki uvez
Broj stranica: 160
Godina izdanja: 2009.
Izdavač: Algoritam, Zagreb