Knjiga tjedna: Vežite se, polijećemo

Predivan roman autorice Alyson Noël

Knjiga tjedna: Vežite se, polijećemo
Play logo

Kada stjuardesa Hailey Lane dobije obavijest da joj je ostatak leta otkazan, te da se može odmah vratiti kući i proslaviti rođendan s dečkom, uvjerena je da će Michael iskoristiti tu priliku da je zaprosi. No kad se nenajavljeno pojavi na kućnim vratima, dočeka je nešto što ni u snu ne bi očekivala.

Smjesta shvativši da joj je budućnost upravo dobila novi smjer, Hailey zgrabi prtljagu i napravi ono što joj prvo padne na pamet. Pođe na putovanje bez smjera i cilja, a kako besplatno može putovati na egzotična mjesta, otvaraju joj se mogućnosti koje nije ni sanjala.

Od New Yorka do Pariza, od Portorika do Grčke, bivša stjuardesa Alyson Noël vodi vas na ludo putovanje gdje kokteli teku u potocima, osebujni putnici zauzimaju gotovo svako sjedalo, a prezgodni muškarci čekaju na svakom izlazu. Provjerite jeste li dobro vezani, zaklopite stoliće i pripremite se – polijećemo!

Alyson Noël svjetsku je slavu stekla serijalom za mlade Besmrtnici. Neko vrijeme živjela je na Mykonosu, pa se preselila na Manhattan, gdje je radila kao stjuardesa za veliku zrakoplovnu kompaniju. Iskustva stečena u tom životnom razdoblju iskoristila je za svoj prvi roman za odrasle, koji je za Algoritam britko i pitko prevela Petra Matić.

Alyson Noël: Vežite se, polijećemo
Prijevod: Petra Matić
Godina: 2013.
Broj stranica: 356
Uvez: meki
Izdavač: Algoritam
Cijena: 88,99 kn

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.