Knjiga tjedna: Probudi se

Roman namijenjen svim ženama na putu samospoznaje

Knjiga tjedna: Probudi se

Glavna junakinja ovoga romana je žena – Emily, jedina nasljednica svojega oca. Sa svojih trideset godina shvaća da je život kojim živi daleko od onoga života koji je za sebe oduvijek željela. Živjela je život koji su joj namijenili drugi, zbog čega se na koncu i razboljela. To ju je potaknulo da ostavi sve iza sebe i otiđe na putovanje koje je ujedno i velika potraga za izgubljenom sobom. Budi svoju zaboravljenu ali najveću strast pisanje, i u potpunosti joj se predaje. Nije ni slutila da će joj ruka kojom piše otvoriti oči i skrivene mračne tajne njezine obitelji koje će joj stubokom promijeniti život.

Ovaj roman je jedna ne tako rijetka životna priča u kojoj ćemo pronaći vlastite rane, koji će nas motivirati na osobne promjene, dati nam nadu u prekretnici vlastitog života, koju svi u nekim određenim periodima života proživljavamo. Roman je ispisan na način koji postavlja velika pitanja u nama iz kojih crpimo vlastite odgovore. Naime, u konačnici svi mi želimo isto – disati punim plućima, biti svoji, sretni, vjerovati svojemu srcu i živjeti po njegovim pravilima, ali često ne znamo kako to ostvariti. Život nas gurne niz liticu, zaboravimo se nadati i vjerovati da nas samo srce može odvesti prema sudbini o kojoj duboko u sebi maštamo.

Namijenjen je svim ženama koje su na putu samospoznaje.
U ovom romanu autorica je pokušala ukazati koliko svi mi nekako čeznemo za istim vrijednostima u startu života. Tako smo odgajani kao društvo, sve se svodi na neku utrku oko imati umjesto biti. Usmjereni smo prema statusu sve do jedne granice života, ali istina nam kada tad pokuca na vrata, i tu se krećemo pitati da li to sve od života?! Što je s onim našim nekadašnjim maštama o ljubavi, o poslu iz snova, o cjelokupnom našem životu, gdje smo izgubili tu vjeru, taj trag sebe koji nas je nesputano nosio do odrastanja?

O autoru
Mirela Corel Baketarić rođena je u Rijeci 11. 05. 1976. godine, trenutno živi u Slavonskom Brodu. Samostalna poduzetnica, oduvijek i zauvijek. Nikada se nije vidjela na istom mjestu, istom poslu, u okvirima nekoga ili negdje. Bojala se istosti, rutina. Svaki dan bivati na istom mjestu za nekoga je sigurnost, ali za nju je monotonija. Sloboda i kreativnost je njezin život. Kreativnost je vodi u lutanju, potragu za novim postignućima i stvaralaštvom.

U siječnja 2016 godine odlučila je da ne želi više ništa sanjati već ostvariti svaki svoj san. Pokrenula je svoj facebook kampanju kao riznicu svojih misli, gdje će ostati njezin pisac, družiti se s istomišljenicima, ostaviti svoj otisak snova, tragati za njih s olovkom u ruci. U svibnju 2017. godine ostvaruje svoj roman prvijenac pod nazivom PROBUDI SE. Ali roman je tek pokretač ostalih snova. Koji su njezini snovi, kojom ćete dalje voditi njezinu krativnost, što dalje, i sve njezine tekstove možete pratiti na ovim linkovima:
https://www.facebook.com/mirelacorelbaketaric/
http://www.mirelacorelbaketaric.com/
https://www.instagram.com/mirelacorelbaketaric/

Naziv knjige: Probudi se
Autor: Mirela Corel Baketarić
283 stranice
Meki uvez
Cijena: 99,oo kn
Vlastita naklada autorice
Dostupan je u svim knjižarama diljem Hrvatske.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.