Knjiga tjedna: Prljavo bogat – Raine Miller

Najstrastveniji ljetni hit stigao je u knjižare

Knjiga tjedna: Prljavo bogat – Raine Miller

'Prljavo bogat' prva je knjiga iz serijala Dinastija Blackstone i koju su, vjerujem, mnoge od nas nestrpljivo očekivale. Od Raine Miller navikli smo da nam pruži priču od koje će nam srca malo jače lupati, obrazi se malo više crvenjeti te da ćemo čitati o romansi čijim bi dijelom mnoge žene, bez pitanja, željele biti. Moram vam odmah reći – sve što priželjkujete to ćete i dobiti, jer Raine ni ovoga puta ne razočarava.

Ovo je novi ogranak Blackstoneovih čiji je predvodnik, alfa mužjak Caleb. On je Apolon, opako seksi, lijep kao grijeh i prljavo bogat. Naučen da ono što želi može i imati. No iako je sve to, on je i uspješan poduzetnik koji vodi tvrtku nakon smrti oca i zadnjih nekoliko godina cijeli život mu je podređen tome. A onda njegove oči ugledaju nju.

Brooke Casterley je mlada dizajnerica interijera koja tek započinje svoj život u Bostonu, uz to se brinući o svojoj baki koja joj je sve na svijetu. Brooke je odlučna ostaviti bolnu prošlost iza sebe i namjerava ne dozvoliti prošlim odlukama da joj oblikuju sadašnji život. Jedna od odluka je da joj trenutno ne treba nova ljubav u životu, no i to će se promijeniti vrtoglavom brzinom.

Dvoje posve različitih ljudi na početku će povezati požuda, no iz te požude izrast će nešto veće, i dok je Caleb spreman na to i želi cijelog sebe pružiti Brooke i štititi je jer želi da bude njegova, Brooke njezine stare rane ne dozvoljavaju da se u potpunosti preda tome što struji između njih. Može li joj Caleb svojim osjećajima pokazati da je to baš ono što oboje trebaju?

Raine Miller je bila učiteljica koja se povremeno bavila pisanjem, a onda je pisanje prevagnulo i njezine knjige sve redom postajale hitovima. Sve mi žene žudimo za romansom, a kad Raine doda malo začina u vidu blage erotike naravno da knjiga postane mrvicu zanimljivija. U žanru koji posljednjih nekoliko godina suvereno vlada ljestvicama prodaje, teško je zapravo izmisliti nešto novo, nešto drugačije, no Raine je još jednom pokazala da se može.

U priču prepunu romantike uplela je stvarni život i stvarne probleme. Tako naš ljubavni par uz ekstra veliku dozu ljubavi i erotskih pustolovina suočava i s onim što žele od života i gdje žele pripadati. Obično to završi u naručju onoga drugoga, ali tome i onako svi stremimo.

Ako tražite nešto od čega će vam se istovremeno znojiti dlanovi i crvenjeti obrazi, a oko srca se stvoriti ovojnica topline kakvu samo ljubav može izazvati, 'Prljavo bogat' je prava knjiga za vas.

Naslov: Prljavo bogat Autorica: Raine Miller Izdavač: Stilus Uvez: Meki s klapnama Broj stranica: 336 Cijena: 79,90 kn

Piše: Renata Grčić