Knjiga tjedna: Dnevnik mog djetinjstva - Nikolina Topić i Carmen Calvo Del Valle

Dnevnik sadrži brojne savjete stručnjaka koji će uskočiti u pomoć roditeljima, ali i osobi koja čuva dijete u svakoj nedoumici

Knjiga tjedna: Dnevnik mog djetinjstva - Nikolina Topić i Carmen Calvo Del Valle

Kada u vaš život uđe dijete, svaki dragocjeni trenutak želite provesti zajedno. No svakodnevica nas često odvaja i dijete povjeravamo bliskim osobama. Kako bismo omogućili roditeljima da prate svaki korak odrastanja svojeg djeteta, stvorili smo Dnevnik mog djetinjstva, od kojeg će nastati prava mala riznica sjećanja. Bake i djedovi, rodbina, prijatelji i dadilje - svi koji pomažu u brizi i odgoju djeteta - tako će roditeljima moći lako prenijeti sve važne informacije o tome što se sve događalo u djetetovu danu u trenucima fizičke odvojenosti. Iz stranice u stranicu svi koji se brinu za dobrobit vašeg djeteta s roditeljima mogu bilježiti prve riječi, korake i nestašluke.

Dnevnik mog djetinjstva daje brojne savjete stručnjaka koji će uskočiti u pomoć u svakoj nedoumici, bilo da je riječ o prehrani, odgoju, zdravlju ili igri. Šarene će stranice s vremenom ispuniti važni događaji i napomene, ali i anegdote i bilješke koje će svi s veseljem čitati.

O AUTORICAMA: 
Prokotip d.o.o. (Nikolina Topić i Carmen Calvo Del Valle) je zajednica inovatora, pokretača, investitora i savjetnika koji vjeruju da inovacija počinje s ljudima. Cilj im je razviti rješenja koja se bave najvećim izazovima našeg svijeta, počevši s vlastitim okruženjem. 
Oni otkrivaju i pretvaraju u stvarnost pametne proizvode koji rješavaju stvarne potrebe fokusirajući se na krajnjeg korisnika. Upravo zato stvorili su ovaj „dnevnik“ kako bi osnažili odnos unutar obitelji, te poboljšali komunikaciju između roditelja i osoba koje čuvaju dijete.

Godina izdanja: 2019.

ISBN: 9789531425292

Urednik: Aleksandra Stella Škec

Uvez: meki s klapnom

Format: 14 x 20cm

Broj stranica: 336

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.