Pripremaju i koncerte

Klapa Rišpet prva klapa na broju jedan najslušanijih pjesama u posljednjih sedam godina

Pjesma Lipo mi je tu u izvođenju Klape Rišpet, originalno izvedena na ovogodišnjem Splitskom festivalu, novi je broj jedan liste HR Top 40. Na prvo mjesto najemitiranijih domaćih singlova u Hrvatskoj pjesma je došla nakon dva tjedna boravka na četvrtom mjestu. A Rišpetovci u međuvremenu pripremaju i dva velika koncerta, 28.srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji, te 11. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila

240519_Rispet (2 of 97).jpg


Pjesma Lipo mi je tuKlape Rišpet, predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu, novi je broj jedan liste HR Top 40. Na prvo mjesto najemitiranijih domaćih singlova u Hrvatskoj pjesma je došla u vrlo kratkom roku, i to što je samo dva tjedna bila na četvrtom mjestu.

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj prema podacima servisa 1Played. Podaci se odnose na tjedan od 11. srpnja do 17. srpnja 2022. godine, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.  Na broj jedan ovotjedne liste Klapa Rišpet došla je u svom trećem tjednu boravka među četrdeset.

"Jako smo sretni i počašćeni što je naš ljetni singl zauzeo prvo mjesto. Za Rišpet je ovo, nakon svih nagrada, prvi puta da smo osvojili veliku hrvatsku top-listu emitiranja", izjavili su članovi Klape Rišpet, zahvalivši se koautorima Sanji Tafri i Leu Škari, i radijskim urednicima na emitiranju, "'Lipo mi je tu' je jedna pozitivna pisma za totalno ležerno i opušteno lito u kojem ćete na sve probleme samo odmahnuti rukom i reći: “Niman niti mrvu volje!"

Image

Sada već legendarni hitovi poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat", “Cukar” te najnovija “Lipo mi je tu”, i ovog će ljeta publika pjevati u jedan glas. Doživjeti u punom sjaju izvedbe hitova na koje su se mnogi zaljubljivali, slavili, nazdravljali, ali i tugovali pluralizam je koji savršeno pristaje mediteranskom mentalitetu klape Rišpet, koja glazbom slavi život i sve njegove amplitude.

Članovi klape Rišpet predvođeni autorskom palicom Pere Kozomare i prvim glasom Ivom Amulićem i ovaj put garantiraju večeri pune emocija i dobrih vibracija, pod nebom obasjanim zvijezdama, uz zvuke mora i miris soli, baš kako i treba doživjeti pjesme “dalmatinskih slavuja”.

Ulaznice za oba koncerta se mogu pronaći u sustavu Eventim!

Opatija - https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/klapa-rispet-opatija-ljetna-pozornica-583016/event.html

Šibenik - https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/klapa-rispet-sibenik-tvrdava-sv-mihovila-583017/event.html

Izvođač/oba grada - https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/klapa-rispet-2033/profile.html