Bilo je suđeno

10 celebrity parova koji imaju najslađe priče o prvom susretu

I slavni parovi imaju slatke ljubavne priče o svom prvom susretu, a mi smo izdvojile one najzanimljivije

slavni parovi prvi susret.jpg
Foto: Profimedia

Dok su se mnogi slavni parovi prvi put upoznali na snimanju filma, serije ili videospota, neki od njih upoznali su svoje buduće supružnike na manje glamurozan način - na spoju na slijepo ili čak na parkiralištu. A neki od njih nisu morali ni napustiti svoju kuću da bi upoznali svoju bolju polovicu.

Image
Bilo je suđeno

Spoj na slijepo: Celebrity parovi koji su se zaljubili zbog prijatelja

Od bijega od požara u kući do toga da ih je upoznao zajednički prijatelj, prikupile smo neke od najzanimljivijih priča iza prvog susreta nekoliko omiljenih svjetskih zvjezdanih parova.

Kate Winslet i Ned Rocknroll

Način na koji je zvijezda Titanica upoznala svog budućeg supruga mogla bi jako lako biti scena iz filma. naime, glumica je sa svojom djecom odmarala u luksuznoj vili Richarda Bransona na njegovom otoku kad ga je 2011. godine pogodio grom i uragan Irene. Kate je istrčala iz kuće samo s djecom i njihovim putovnicama, ali Ned, Richardov nećak, uzeo je stvar u svoje ruke i pomogao drugima oko sebe. "Upoznala sam supruga u požaru kuće. Bio je jedini tip koji je imao baklju i cipele, svi su ostali ostavili sve iza sebe. Dakle, udala sam se za njega", rekla je. Vjenčali su se sljedeće godine i zajedno imaju jedno dijete.

Chrissy Teigen i John Legend

Chrissy Teigen ostavila je nezaboravan dojam na Johna Legenda kad su se prvi put sreli na snimanju, a definitivno i on na nju. "Ušla sam u Johnovu svlačionicu kako bih ga upoznala, a on je peglao donje rublje. Rekla sam: 'Ti sam peglaš?' Rekao je: 'Naravno.' Zagrlila sam ga odmah", prisjetila se. Par se vjenčao 2013. godine i roditelji su dvoje djece.

Neil Patrick Harris i David Burtka

Zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' prvi je put vidio svog sadašnjeg supruga Davida Burtku na uglu ulice u New Yorku. "Pretpostavio sam da je on dečko moje prijateljice i rekao sam: 'Lijepo odrađeno'. A ona je rekla: 'Davide? On ne igra za moju momčad.'" Kasnije je David zaprosio Neila na istom uglu ulice na kojem su se prvi put sreli, a od 2014. godine su u braku.

David Bowie i Iman

David Bowie odmah je znao da se želi oženiti Iman prvi put kad ju je vidio na večeri. "Nisam mogao zaspati od uzbuđenja. To što će mi biti supruga, u mojoj glavi je već sve bilo gotovo. Nikad u životu nisam išao ni za čim s takvom strašću u cijelom svom životu" - rekao je. Par se vjenčao 1992. godine, dvije godine nakon svog prvog susreta i bili su zajedno sve do Bowiejeve smrti 2016. godine.

Serena Williams i Alexis Ohanian

Suosnivač društvene mreže Reddit, Alexis Ohanian, u Rimu je upoznao svoju sadašnju suprugu Serenu Williams. Pio je kavu vani kad mu je asistent slavne tenisačice rekao da je blizu njegovog stola štakor. "Rekao sam mu: 'Hvala, ali ja sam iz Brooklyna - štakore vidim cijelo vrijeme. Zaista nije velika stvar'", prisjetio se Ohanian. Očito je njegova hrabrost ostavila popriličan dojam na Serenu koja je također bila tamo i ubrzo su započeli svoju vezu. Vjenčali su se 2017. godine i zajedno imaju jedno dijete.

Gisele Bündchen i Tom Brady

Supermodel i igrač američkog nogometa upoznali su se preko zajedničkog prijatelja koji im je namjestio spoj na slijepo. "Zapravo smo imali spoj na slijepo. Bila je to smiješna priča - jer su, iz nekog razloga, svi mislili da mi trebaju naći dečka, pa mi je to bio treći spoj na slijepo zaredom. Ali kad sam vidjela te ljubazne oči, doslovno sam se zaljubila odmah", rekla je manekenka koja je sa sportašem u braku od 2009. godine, a zajedno imaju dvoje djece.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Justin Timberlake opisuje način na koji je upoznao Jessicu Biel kao vrlo ne tipičan holivudski način. "Pozvao sam je na spoj na staromodan način - telefonom", rekao je pjevač i glumac. "To sam naučio i od očuha i od djeda - da postoji stvar koja se zove viteštvo i da ne mora umrijeti rođenjem interneta. Kako ja to vidim, ako pozivate djevojku na spoj, ispravno je to učiniti na način da ona čuje vaš glas." Justin i Jessica u braku su od 2012. godine i zajedno imaju dva sina.

George i Amal Clooney

George Clooney nije ni morao napustiti svoju kuću da bi upoznao ljubav svog života. "Nazvao me moj agent koji je rekao: 'Upoznao sam ženu koja dolazi u tvoju kuću i koju ćeš oženiti', rekao je. Kako se ispostavilo, Clooneyev agent bio je u pravu, a par se vjenčao godinu dana kasnije, 2014. godine.

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Mnogi su se holivudski parovi upoznali na snimanju, ali za Milu Kunis njezin je scenarijski poljubac s Ashtonom Kutcherom zapravo bio prvi u životu. "Ja sam prvi momak kojeg je poljubila? O, Bože, nisam imao pojma! Tako mi je drago što to nisam znao ili bi to bio prevelik pritisak", rekao je kasnije Kutcher. Zanimljivo je da se par oženio tek 2015. godine, gotovo 10 godina nakon što je serija na kojoj su se upoznali, Lude sedamdesete, završila.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Blake i Ryan prvotno su se upoznali na snimanju filma Green Lantern, ali zaljubili su se zbog prijatelja. Ovom paru bilo je toliko suđeno da su shvatili da su stvoreni jedno za drugo na dvostrukom spoju…s drugim ljudima. "To je bio najneugodniji spoj za pojedine osobe na njemu jer smo nas dvoje kliknuli poput vatrometa", podijelio je Reynolds za Entertainment Weekly. U braku su od 2012. godine i imaju troje djece.