Kako Kate Middleton seksi odjeću pretvara u konzervativnu?

Vojvotkinja ima nekoliko trikova kako da svaki komad odjeće pretvori u kraljevski prikladnu garderobu

Kako Kate Middleton seksi odjeću pretvara u konzervativnu?

Kate Middleton je jedna od svjetskih modnih ikona. Od svečanih do casual izdanja, vojvotkinji sve savršeno stoji. Primijetili smo da neke komade često reciklira, ali i da seksi odjeću, uz pomoć krojača, pretvara u konzervativnu. 

Kate ima nekoliko trikova kako da svaki komad odjeće pretvori u kraljevski prikladnu garderobu. 

Image

Obožavateljica Kate Middleton rekreirala je stylinge vojvotkinje povoljnim replikama s eBaya

Dekolte 

Jedna od prilika za koju je vojvotkinja redizajnirala komad odjeće je kada se u prosincu pojavila na BBC televiziji u showu Kraljevski Božić s Marry Berry. Kate je nosila crvenu haljinu dizajnerice Alessandre Rich koja je izmijenjena kako bi se sakrio otvor na grudima. Umjesto dekoltea, odlučila se za veliki luk na vratu kako bi izgledala elegantnije, uklonila je prorez i dodala mašnu. 

shimmer fallback


(FOTO: mytheresa.com) 

Haljina postala košulja 

Kate je prošle godine, za kraljevsku turneju po Pakistanu, izmijenila niz odjevnih predmeta. Haljinu branda Mint Velvet pretvorila je u košulju, obukla je na dugu suknju i visoke čizme. 


shimmer fallback


(FOTO: mintvelvet.co.uk) 


Mijenjanje rukava 

Kate je u srpnju prošle godine posjetila Royal Ascot i odjenula zapanjujuću košulju i suknju. Elie Saab košulju je drugačije dizajnirala, ali je vojvotkinja na košulji napravila duge rukave umjesto originalnih kratkih. 

shimmer fallback


(FOTO:eliesaab.com) Kada je u siječnju posjetila dobrotvornu udrugu Family Acton, Kate je odjenula zelenu haljinu koja originalno ima široke rukave. Svojoj krojačici je dala haljinu na doradu i rukavi su nestali. 

shimmer fallback


(FOTO: beulahlondon.com) 


Izmjenjivanje dizajna 

Kada je Kate s Meghan Marklew posjetila Wimbledom, odjenula je zelenu haljinu modne kuće Dolce & Gabbana, ali je uklonila vezeni sat koji je bio izvorni dizajn na haljini. Haljina koju je nosila kada je Novaku Đokoviću dodjeljivala pehar, izmijenjena je u struku i ramenima kako bi bolje pristajala sportskoj figuri vojvotkinje. 

shimmer fallback


(FOTO: store.dolceandgabbana.com) 
shimmer fallback


(FOTO: mytheresa.com)
Za Kateinu lijepu garderobu od 2014. zadužena je stilistica Natasha Archer.

Vojvotkinja uvijek s njom procjenjuje trendove u sezonama koje dolaze i prije no što pristupi dizajnerima, zajedno odlučuju o stilovima, printovima i uzorcima koje će Kate nositi. 

Male stvari poput zatvaranja dekoltea, Kate prepušta Natashi, a veće izmjene rade se u dizajnerskoj kući iz koje kreacija dolazi.

shimmer fallback


(FOTO: www.profimedia.hr) 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.