Ljubav pozlati sve

'Kako je Domagoj Duvnjak sreo Luciju': Ljubavna priča kapetana Kauboja

Za kapetana rukometne reprezentacije znamo da je dobar na terenu, no i u privatnom životu Domagoj Duvnjak je divan suprug i otac

duvnjak.jpg
Foto: Instagram/Domagoj Duvnjak

Dok naši Kauboji žare i pale na terenu pod kapetanskom trakom Domagoja Duvnjaka, neupitna je činjenica da su rukometaši osim igrom 'oku ugodni' jer su zgodni, predani na terenu i dat će sve od sebe za pobjedu. Domagoj je u rukometnom svijetu vrlo uspješan, a čin se ništa manje nije uspješan i sretan i na privatnom planu. Možda će ova informacija razočarati mnoge žene, no odavno znamo da Domagoj uživa u sretnoj ljubavi sa dugogodišnjom djevojkom, sada i suprugom Lucijom.

Image
Ljubav i ništa više

Koga ljube naši Kauboji? Saznale smo o njihovim samozatajnim odabranicama

Da i sportaši mogu biti pravi romantičari dokazao nam je Domagoj Duvnjak. Mladi Domagoj je svoju ljubav života upoznao prvi dan srednje škole, nakon što je sjeo s njom u klupu. Lucija Žulj, s kojom je već deset godina u vezi, na prvu nije bila oduševljena Domagojem, dok se mladi rukometaš kako se priča, zaljubio na prvi pogled. Uz malu pomoć njezinih prijateljica, Domagoj ju je uspio osvojiti, ali za to mu je trebalo čak godinu dana.

Njihova veza možda nije započela istog trenutka kada su se upoznali, ali je zato izdržala mnoge izazove. Prvi od njih bila je Duvnjakova selidba u Zagreb. Naime, Domagoj je talent za rukomet pokazao još osnovnoj, pa srednjoj školi zbog čega se iz đakovačke gimnazije prebacio u zagrebačku. Iako su neko vrijeme bili odvojeni, par se ponovno ujedinio nakon što je Lucija upisala studij u Zagrebu.

No njegova karijera u usponu ih je još jednom razdvojila i Domagoj se preselio u Hamburg. Lucija ovoga puta nije dugo čekala i prebacila se na studij u Hamburgu kako bi nastavila školovanje, ali istovremeno bila blizu svog odabranika. Od tada je par nerazdvojan.

No, nikada Domagoj i Lucija nisu voljeli u javnosti govoriti o svojoj ljubavi. Krajem 2019. daleko od kamera i znatiželjnih pogleda, Domagoj i Lucija su se vjenčali. Lani u svibnju dobili su i prvog sina. Dali su mu ime Šime, a fotografiju njegove male ručice ponosno otac odmah je podijelio na društvenim mrežama. O tajnovitom paru ne znamo mnogo jer uživaju u životu daleko od kamera i medija, no nas je njihova prekrasna ljubavna priča oduševila.

Domagoj je u nekoliko navrata izjavio da je upravo Lucija njegova najveća motivacija u životu, a da ga je posebno osvojila njezina prilagodljivost i činjenica da se o svakoj sitnici lako dogovore. Ni Lucija ne može kriti svoju ljubav prema Domagoju za kojeg tvrdi da je vrlo pažljiv, emotivan i skroman.

Sigurni smo da je i Lucija svome suprugu najveća potpora i na ovom Svjetskom rukometnom prvenstvu koje se igra u Egiptu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.