Jurski svijet: Pad kraljevstva najgledaniji film vikenda

Oprez nostalgičari, ali i oni željni novih uzbuđenja - novi val dino-manije zarazan za sve!

Jurski svijet: Pad kraljevstva najgledaniji film vikenda

25 godina otkako je filmska publika prvi put otkrila Jurski park, dinosauri su još dio našeg svijeta, no, sada postaje upitno hoće li i budući naraštaji imati priliku na suživot s tim fascinantnim prapovijesnim stvorenjima. Hoće li naš svijet (p)ostati jurski ili će se stvari zauvijek promijeniti pitanje je koje je ovog vikenda zaintrigiralo velik broj Hrvata, što je Jurski svijet: Pad kraljevstva učinilo najgledanijim filmom vikenda!


Image


Uz omiljene (ljudske i praživotinjske) junake iz prošlih nastavaka, Jurski svijet: Pad kraljevstva u hrvatska kina vraća sve čudo i avanturu koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina.


Image


Četiri godine nakon uništenja tematskog parka, prirodna katastrofa prijeti otočnom rezervatu Isla Nublar, a nadolazeća opasnost, ljubav prema dinosaurima i strast za njihovo spasenje spojit će stare znance; Owena i Claire. Kada se neaktivni otočni vulkan počne vraćati u život, akcija spašavanja preostalih dinosaura od konačnog istrebljenja, probudit će uspomene i ponovno rasplamsati stare vatre.


Image


U režiji španjolskog redatelja horora J.A. Bayonae, stiže nam stara ekipa, nove vrste, novi izazovi i više napetosti no ikad. Eksplozija zuba, kandži, i lave, te nova doza neizvjesnosti i tenzija polučila je izvrsnim rezultatima potvrdivši kako interes za sagom o jurskom carstvu ne jenjava vremenom. Uz Chrisa Pratta i Bryce Dallas Howard, u novom nastavku također gledamo Jamesa Cromwella, Teda Levinea, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniellu Pineda, Tobyja Jonesa, Rafea Spalla, B.D. Wonga te Jeffa Goldbluma, a serijalu ostaju odani i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg te Colin Trevorrow.


Image


Pripremite se za adrenalinsku misiju bijega s otoka. U kina je stigla idealna kombinacija nostalgije i novoga, u bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo. Jurski svijet: Pad kraljevstva akcijski je spektakl koji će zadovoljiti vjerne fanove nasljeđa Jurskog carstva, a istovremeno publici ponuditi osvježenje i odvesti priču u novom smjeru.


Image


Hoće li život ipak pronaći put? Ne propustite priliku saznati u kinima diljem Hrvatske.