Neodoljivi dr. Knight

Još niste pogledali posljednju sezonu hit-serije 'Zovi doktora!'?

Izdvojili smo nekoliko najboljih trenutaka i nisu za one slabijeg srca

Key Art - Series 2 - THG.jpg

Tko još ne zna za neodoljivog dr. Knighta? Humoristična i zabavna australska hit-serija 'Zovi doktora!' prati zanimljiv životni put dr. Hugha Knighta, šarmantnog, talentiranog i vrlo perspektivnog kardiokirurga kojeg su sklonosti zabranjenim užicima skupo koštale. Preko noći morao je napustiti veliki grad, posao koji obožava i svoje društvo te krenuti ispočetka u zabačenom gradiću, igrom slučaja njegovom rodnom gradu, koji je odavno prerastao i iz kojeg je odavno pobjegao.

Novi početak u starom gradu donosi pred dr. Hugha nove životne izazove, zanimljive susrete i malo drugačije medicinske slučajeve. U prve tri sezone serije glumačka postava na čelu s glavnim glumcem Rodgerom Corserom, koji u seriji tumači nestašnog dr. Knighta, duhovitim dijalozima i zabavnim zapletima osvojila je gledatelje cijelog svijeta, a posljednja, četvrta sezona donijela je pregršt novih uzbuđenja. Izdvojili smo pet situacija iz zadnje epizode zbog kojih ćete odmah poželjeti ostaviti sve što radite i opustiti se uz nove pustolovine nestašnog doktora.

Hugh spašava Penny
Nakon što je telefonski razgovor ovo dvoje naprasno prekinut uz zvukove prometne nesreće, Hugh je bez oklijevanja pojurio Penny u pomoć. Iako situacija u kojoj se izbjegne smrt neminovno utječe na odnos između ljudi jer u takvim okolnostima akteri konačno kažu ono što zaista misle, osjećaju i žele, u ovom konkretnom slučaju stvari se baš i nisu odvile u smjeru tog dobro poznatog klišeja. Umjesto toga, dodatno su se zakomplicirale nakon što je Jarrod posjetio Penny u bolnici i priopćio joj veliku novost koja bi mogla promijeniti sve.

Nova šansa za Charlie i Matta
Charlie i Matt su nakon ponovnog susreta odlučili dati svom odnosu novu šansu, a Charlie je pritom bila prilično nedvosmislena - nema vraćanja na staro. Matt je prihvatio njezin uvjet dajući joj do znanja da je svjestan svojih pogrešaka i spreman je na promjenu. To je i dokazao predloživši putovanje na kojem će zajedno uživati u novim iskustvima, jedno u drugom i novoj prilici za ljubav. Iako mu odluka o napuštanju Whyhopea nije bila lagana, Matt je doista odlučio pokazati što mu je prioritet.

shimmer fallback

Pretty Titty nestaje u plamenu
Bar na lošem glasu Pretty Titty većini je naših omiljenih likova donosio samo nevolje. To se osobito odnosi na probleme u braku Ajaxa i Hayley, koja je prihvatila posao voditeljice kluba. Zbog cijele situacije i ozračja koje ga prati, nikome nije pretjerano teško palo što je nestao u plamenu. Međutim, Hayley se na trenutak zapitala je li Ajax imao veze s paležom. Ipak, ubrzo je otkriveno tko je, odnosno što, pravi krivac što se Pretty Titty preko noći pretvorio u zgarište.

Ajax otkriva svoju sudbinu
Kroz sve četiri sezone serije Ajax je, barem u usporedbi s Hughom, uvijek djelovao prilično neambiciozno, pa čak i pomalo izgubljeno, kao da je on i sve što mu se događa stvar slučaja i kao da živi život bez prevelikih očekivanja. Međutim, u četvrtoj sezoni jedan će događaj navesti Ajaxa da drugačije sagleda svoj vlastiti život, preuzme stvari u svoje ruke i pronađe pravi cilj i smisao života.

Penny mora donijeti odluku
U ljubavnom trokutu koji je bio u centru zbivanja serije konačno se nešto pomiče s mrtve točke. Nakon šokantne prometne nesreće Jarred je odlučio da je vrijeme za promjenu i stavlja Penny u situaciju da mora izabrati - ostati u Whyhopeu i nastaviti ljubavnu igru mačke i miša s nemogućim Hughom ili poći s Jarredom u zapadnu Australiju te početi ispočetka. Što će Penny odlučiti? Ostati ili otići? I kako će na sve to reagirati Hugh?

Sve epizode hit-serije 'Zovi doktora!' možete pogledati odmah na PLAY Premiumu!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.