Naslovnica je njena

Jill Biden uspjelo ono što Melaniji nije, iako se trudila svim silama

Aktualna prva dama SAD-a ostvarila je snove koje je sanjala njezina prethodnica. Melania Trump žarko je željela zablistati na naslovnici prestižnog modnog časopisa, no u četiri godine mandata njezina supruga, to joj nije uspjelo. Jill je bilo dovoljno šest mjeseci

BeFunky-collagess.jpg
Foto: Profimedia.hr

Američka prva dama Jill Biden osvanula je na naslovnici kolovoškog izdanja Voguea, što je prije par godina žarko željela njezina prethodnica Melania Trump, no Bijelu kuću je napustila, a da joj se želja nije ostvarila.

Trumpova treća supruga bila je sigurna da će upravo njezin lik krasiti naslovnicu Voguea 2018. u rujnu, no na plastificiranim koricama najutjecajnijeg svjetskog modnog časopisa s jeseni je zablistala R&B diva Beyonce.

Prva dama Amerike, djevojka iz našeg susjedstva, nije mogla ostati hladna na ovaj potez Anne Wintour i nazvala je svoju asistenticu te joj se požalila. Ona je snimila razgovori i dala ga medijima koji su ga objavili. "Anna je cijelu, cijelu rujansku naslovnicu dala Beynce! Angažirat će crnog fotografa i to će biti prvi crni fotograf u Vogueu", požalila se tada vidno uznemirena Melania. No, Melaniji Trump ovo ne bi bio prvi put da je na naslovnici Voguea. Svoju priliku dobila je 2005. kada je uoči vjenčanja s Donaldom baš u Vogueu pokazala cijelome svijetu svoju vjenčanicu.

No, da se vratimo aktualnoj prvoj dami SAD-a. Jill Biden naslovicu prestižnog časpisa dobila je samo šest mjeseci od inauguracije njezina supruga. Na njoj je osvanula u tamno plavoj haljini s floralnim printom koju potpisuje Oscar de la Renta.

U velikom intervjuu koji je dala ovom prilikom Vogueu poručila je javnosti da je njezin suprug puno smirenija osoba od prethodnika i da mu je glavna zadaća smiriti strasti na političkoj sceni. Prije 70-godišnje Jill Biden, na naslovnici Voguea bile su još dvije prve dame. Hillary Clinton i Michelle Obama. Michelle čak triput.