Jesi li čula, a i vidjela pobjednika talijanskog Sanrema i izravnog konkurenta našem LET 3?

I dok je Dora kod nas trajala jednu večer, Talijani su svog predstavnika birali u čak pet večeri, a publiku i žiri nakon pet dana oduševio je Marco Mengoni i upravo će on predstavljati Italiju na Eurosongu u Liverpoolu sa pjesmom 'Due Vita'

profimedia-0755455248.jpg
Foto: profimedia.hr

Zgodan, visok, fenomenalno pjeva i pravi je miljenik žena, najčešći su komentari vezani uz talijanskog pjevača Marca Mengonija koji je u subotu pobijedio na tradicionalnom talijanskom festivalu Sanremo sa pjesmom Due Vite (Dva života). Mnogi bi rekli tipičnom talijanskom canzonom koja na prvu osvaja.

Ovo je Marcu druga pobjeda na Sanremu (prvi put je pobijedio 2013. godine i predstavljao Italiju na Eurosongu u Švedskoj gdje je zauzeo sedmo mjesto.) i gotovo od početka je bio favorit.

Rođen je 25. prosinca 1988. Marco je jedan od omiljenih talijanskih pjevača. Karijeru je započeo pobjedom na ondašnjem X Factoru i odtad njegova karijera ide uzlaznom putanjom.

Danas iza sebe ima više od 7 albuma i prvi je talijanski pjevač koji je ikada osvojio MTV Europe nagradu za najboljeg europskog pjevača.

Marco je danas definitivno miljenik mnogih žena, a modni kritičari obožavaju njegov modni izričaj koji je pokazao i u Sanremu. Od odijela boje lososa, pa do kožnog prsluka sa zlatnim gumbima koji je sve oduševio.

shimmer fallback

Također top tema je svakako koga zgodni Marco ljubi. I dok su prije nekoliko godina talijanski mediji pisali da je u vezi s tajanstvenom ženom,, u posljednje vrijeme nagađaju kako je u vezi s talijanskim pjevačem Alessandrom Mahmoudom, koji je također predstavljao Italiju s ultra zaraznom pjesmom Soldi na Eurosongu 2019. Ni Marco ni Alessandro nisu komentirali svoj odnos, no u posljednje vrijeme u talijanskim medijima su se pojavile glasine o njihovim zarukama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.