Jason Momoa je zbog protesta obrijao svoje prepoznatljive uvojke

Jedan od najzgodnijih glumaca današnjice, Jason Momoa odlučio je promijeniti izgled, no ne zbog novog filma već kako bi pozvao sve da prestanu s upotrebom jednokratne plastike. Evo kako sada izgleda

profimedia-0716272076.jpg

"Aloha svima. Hej, dodaj mi te pletenice. Evo ih. Brijem glavu. Ajme, čovječe ...", govori Jason Momoa na početku videa kojeg je objavio na Instagramu i šokirao fanove. Gol do pasa na videu Jasona Momou nepoznata žena šiša s mašinicom i skraćuje mu kosu gotovo do 'nule'.

Image
Jedno je sigurno - uvijek je neodoljiv

Od Baywatcha do seksi Aquamana: Kako se mijenjao Jason Momoa?

I dok su mnogi pomislili kako se Momoa odlučio na ovakav potez zbog novog filma ili možda zbog prekida braka s kolegicom Lisom Bonet, Jason se na ovaj potez odlučio kako bi pozvao fanove da pomognu u očuvanju okoliša i postanu ekološki svjesniji.

"Brijem kosu, radim to zbog plastike za jednokratnu upotrebu – umoran sam od plastičnih boca, moramo prestati. Sada svi rade aluminij boce koje su puno bolji izbor. To je tako tužno, pa vas molim da mi pomognete s bilo čime što možete kako biste uklonili jednokratnu plastiku iz svojih života", između ostalog govori Momoa u videu.

Image
Foto: Instagram/Jason Momoa

Jason koji na društvenoj mreži ima više od 17 milijuna pratitelja dobio je niz komplimenata za ovaj hrabar potez. Podsjetimo, Momoa je rođen na Havajima i obožava ocean te je veliki zagovornik ekologije baš kao i mnoge slavne face poput Leonarda DiCaprija.