Iznenađenjima nema kraja: U 'Brak na prvu' ulazi novi par

U sociološki eksperiment 'Brak na prvu' ulazi novi par, Beograđanka MIljana Popović i Zagrepčanin Marko Antunović

thumbnail

Na opće iznenađenje mnogih, njihova će se ceremonija vjenčanja odviti pred ostalim parovima, a u ovoj smo epizodi dočekali tek početak. Beograđanka Miljana Popović odjenula je vjenčanicu i došla na lice mjesta, dok je njezin budući suprug, Zagrepčanin Marko Antunović, svoju mladu čekao pred oltarom. Dok se u autu vozila na ceremoniju, iznijela je svoja razmišljanja o braku.

"Možda se nisam dovoljno pripremila za to kako zamišljam brak, ali mislim da to dvoje ljudi trebaju super funkcionirati, kao tim. Da, brak je timski rad. Bračni partneri su životni partneri, prolaze zajedno kroz sve životne situacije, dobre i loše. Tu su jedan za drugog", rekla je. Na pitanje je li ju strah, odgovara:

"Plašim se. Što ako dečko ne odreagira dobro na mene? Ali opet, što bih se plašila? Ne mogu na to utjecati. Bezveze trabunjam. Možda me već hvata trema. Želim da odmah osjeti moju energiju, kada me vidi da kaže da će mu samnom biti opušteno", zaključila je. Njihovu ceremoniju vjenčanja ne propustite u novoj epizodi 'Braka na prvu', u petak u 21.15 sati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.