Indira Forza

Indira je objavila drugi samostalni album

Nakon četiri godine Indira Forza objavljuje svoj drugi samostalni album 'Atlantida' i to u digitalnom obliku. Indira se priključila umjetnicima koji u ovom formatu objavljuju svoje albume približavajući se online publici širom svijeta

IndiraForza-Atlantida_cover_fin.jpg
Foto: Promo

"Atlantida je album koji je svoje konture imao još prije godinu dana, ali nije bilo vrijeme za objavu. Čekala se posebna pjesma, a to je definitivno bila 'Atlantida' po kojoj je album i dobio ime. Ovaj je digitalni album posveta tehnološkom vremenu koje je u potpunosti preuzelo svijet u doba pandemije. Tehnologija i online povezivanje u najtežim trenucima pomogli su nam i dali mogućnost da i dalje radimo, komuniciramo, napredujemo. Moja pjesma 'Za milijun godina' kao i spot  nastali su tako da se nitko nije ni susreo uživo, a zapravo nikada nismo bili povezaniji. Sve je odrađeno online. Tako je i ideja da drugi album bude u digitalnom obliku i svima dostupan jednim klikom, postala više nego logična"- objašnjava Indira.

Na albumu je devet pjesama, sve su to singlovi koji su se nizali kroz vrijeme i sada su na jednom mjestu. Bonus je extended verzija hita 'Atlantida' koja je savršena za plesanje u klubovima, koji napokon rade kao nekada. Bezbroj tema, uključujući moć sjećanja, snagu žene i ljubav, bili su inspiracija za sve stihove koje na albumu potpisuje Indira, a na 'Atlantidi' je i duet s Halidom Bešlićem 'Iskra' koji je osvojio srca cijele regije. 

" Ovaj će mi album zauvijek biti na posebnom mjestu u srcu, ispunio mi je mnoge želje. Hvala svima koji su sudjelovali na stvaranju 'Atlantide', to je prava zbirka sjećanja na posljednje četiri godine."- zaključuje Indira koja je već započela svoju promotivnu koncertnu turneju koja obuhvaća cijelu regiju.