Igrica uz koju su odrastale generacije: Sims 4 odsad možeš preuzeti besplatno

Jedna od najpopularnijih igrica na svijetu koja igračima pruža iskustvo virtualnog života, odlučila je najnovije izdanje svojim fanovima ponuditi besplatno

sims1.JPG
Foto: sims/Instagram

EA koja već godinama proizvodi računalne igrice za mnoge platforme, od jučer, 18. listopada, omogućila je besplatno skidanje jedne od najpopularnijihi igrica na svijetu- Sims. Naime, bilo da popularni Sims želiš igrati na računalu ili konzolama poput Playstationa, to je sada moguće potpuno besplatno. Igrica koja je nedavno proslavila 22. rođendan otkako je osmišljena, ulazi u novu 'životnu fazu'.

Tvorci igrice odlučili su se na takav potez kako su objasnili kako bi privukli što više igrača, ali i kako bi igrica mogla postati još bolja.

"Više igrača! Više različitih priča, što naravno vodi do više zabave", objasnli su tvorci igrice. Tako će svi oni koji žele nešto personalizirano ili posebne pakete koji će igricu učiniti još zabavnijom i drugačijom, morati dodatno platiti, no osnovna igrica je besplatna.

Iako tvorci igrice nisu izravno potvrdili informacije, šuška se kako će uskoro pustiti i petu verziju ove megapopularne igrice koja je osvojila igrače diljem svijeta.

Jesi li i ti bila jedna od onih koja je igrala Sims?