Igor Geržina: Saksofon i ja – naših prvih 30 godina

Popularni saksofonist Igor Geržina održat će veliki slavljenički koncert 12. listopada u kazalištu Kerempuh

Igor Geržina: Saksofon i ja – naših prvih 30 godina

Popularni saksofonist i miljenik mnogih hrvatskih glazbenih zvijezda, Igor Geržina održat će veliki slavljenički koncert 12. listopada u kazalištu Kerempuh te će zajedno s glazbenim gostima proslaviti 30 godina umjetničkog djelovanja te sudjelovanje na preko 100 diskografskih izdanja.

Iako svoju glazbenu karijeru uspješno gradi već preko dva desetljeća i nastupio je u najvećim koncertnim prostorima u zemlji i u regiji, popularni saksofonist kaže da se izuzetno veseli svom slavljeničkom koncertu u Kerempuhu i da jedva čeka podijeliti pozornicu sa svojim dragim gostima, kolegama glazbenicima među kojima su pjevačka diva Nina Badrić, legendarni pjevač Aki Rahimovski, najljepši glas Hrvatske Jacques Houdek, Bane-Songkillers, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska te Mirza Soul Shadow. Na pozornici će se Igoru pridružiti i zbor Izvor s kojima će izvesti pjesmu 'Dream For The Future'.

- Ovo je meni zaista poseban doživljaj i jedva čekam koncert. Ovim putem zahvaljujem svojim dragim prijateljma, kolegama i glazbenicima koji će uveličati ovu prigodu i moju proslavu, puno mi znači - rekao je Igor Geržina.

Ovaj osebujan saksofonist svirao je kao gost solist gotovo svim poznatim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni te je uvijek odlično prihvaćen od strane publike, a iza njega se krije i uspješna samostalna karijera.

Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu. Poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim imenima hrvatske glazbene scene, a trenutno radi i kao glazbeni producent Jazz orkestra HRT-a. Dobitnik je mnogih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine.

Podsjetimo također, s autorskim albumima Metropolis (2012.g.) i One Click World (2013.g.) ostvario je izuzetan radijski uspjeh na čak četiri kontinenta u zemljama poput: SAD, Kanada, V.Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, Poljska, Švicarska, Španjolska, Brazil i Australija te je dobio odlične recenzije s obje strane Atlantika.

Kako hrvatska saksofonska senzacija zvuči uživo saznajte na velikom slavljeničkom koncertu koji će se držati  12. listopada 2015. u Kerempuhu!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kn potražite na svim Eventim prodajnim mjestima te putem online sustava www.eventim.hrMožda će te zanimati

Image
LJUBAV JE PRED VRATIMA

SRETNA 2024.- Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav do kraja ove godine

Image
PROSINAC U KINO DVORANA

Beyoncé, Maria Callas, Orašar i filmski doček nove godine – čarolija ovog prosinca u Cinestaru!