Ljubav pod svjetlima reflektora

I na filmu i u javi: Glumci koji su se zaljubili na setu

Ponekad je jako teško ne miješati profesionalno i privatno. To najbolje znaju glumci koji su se upustili u romansu na setu, a neki od njih kasnije i vjenčali te zasnovali obitelji pa i razveli

profimedia-0298661830.jpg
Foto: Profimedia.hr

Glumci, producenti, asistenti, snimatelji te svi oni koji rade na filmu ili seriji provode zajedno na setu dane i mjesece pa ne čudi da se nerijetko toliko zbliže i upuste u romansu koja kasnije vrlo često preraste u ozbiljne veze i brakove.

U nastavku ti otkrivamo koje su se to filmske zvijezde zaljubile radeći zajedno. Ima i onih za koje se šuškalo da su u romatničnoj vezi, no ista nikada nije potvrđena. Kako god bilo, obostrana privlačnost i međusobne simpatije ne mogu se poreći.

Image
Ne postoji prava dob za majčinstvo

Godine nisu važne: 10 slavnih žena koje su rano postale majke

Adam Brody i Leighton Meester

Adam i Leighton upoznali su se 2011. na snimanju filma Obitelj iz Orangea. Brody je kasnije priznao da je Meester znao po njezinoj ulozi u Tračerici, no kada su se susreli na setu shvatio je da je ona ona prava. Par se vjenčao 2014. na skromnoj svadbenoj ceremoniji, imaju dvoje djece i žive u skladnom braku.

Josh Hartnett i Tamsin Egerton

Upoznali su se 2010. godine na setu filma Ljubavnici u kojem su oboje glumili. U početku nisu obraćali previše pažnje jedno na drugo, no s vremenom se među njima rodila ljubav. Danas su u stabilnoj, dugogodišnjoj vezi i imaju troje djece.

Martin Freeman i Amanda Abbington

U popularnoj britanskoj seriji Sherlock Holmes, dr. Watson i gospođa Watson vjenčaju se i žive sretno skupa do kraja. U javi, situacija je bila no dramatičnija. Glumci koji su u seriji igrali par, u stvarnom su se životu vjenčali početkom 2000-tih, u braku odbili dvoje djece i 2016. razveli. Tom prilikom Amanda je rekla kako je vjerovala da je Martin ljubav njezina života, no ispostavilo se da nije.

Maria Pedraza i Jamie Lorente

Dvoje mladih šapnjolskih glumaca upoznalo se dok su zajedno snimali seriju Elite, a zbližili su se na setu megapopularne serije 'La Casa de Papel' u kojoj je Lorente igrao kriminalca, a Maria taokinju. Zaljubili su se te je njihova veza trajala dvije godine, a nakon burnog prekida izbrisali su jedno drugo s društvenih mreža kako bi uklonili sve tragove zajedničke prošlosti.

Image
Foto: Profimedia.hr

Naomi Watts i Liev Schreiber

Naomi i Liev već su bili par kada su krenuli zajedno snimati film Oslikani veo. Nekoliko godina nakon filma dobli su svoje prvo dijete, a potom i drugo. No, 11 godina kasnije, 2020. odlučili su prekinuti. Ostali su u dobrim odnosima kako bi mogli zajedno odgajati djecu, ali i raditi skupa.

Image
Foto: Profimedia.hr

Macaulay Culkin i Brenda Song

Par se upoznao 2017. na snimanju filma Changeland u kojem su oboje glumili. U početku su se trudili sakriti svoju vezu od javnosti, no nakon nekog vremena odlučili su više se ne skrivati i uživati u ljubavi. Ostali su zajedno i nakon što je završilo snimanje filma. Štoviše nedavno su dobili svoje prvo dijete, djevojčicu koju su nazvali Dakota, po Brendinoj sestri koja je preminula 2008. godine. Culkin i Song uskoro planiraju vjenčanje.