Zabava za velike i male

I klinci su imali svoj 'fashion weekend'

Nikad slađi, nikad veseliji i konačno, nakon dužeg vremena, mali, slatki manekeni prošetali su pistom Kids Fashion Weekenda.

FRODDO (1).jpg

Nikad slađi, nikad veseliji i konačno, nakon dužeg vremena, mali, slatki manekeni prošetali su pistom Kids Fashion Weekenda. Zahvaljujući dobrodošlici u čarobnom prostoru Hoću knjigu Megastorea, naši mali manekeni šetali su u obući i odjeći Froddo te nam pokazali odjeću Sinsay, Modne kućice Dizzy i Okaidi.

Sinsay odgovara na potrebe svojih kupaca nudeći im najnovije trendove po atraktivnim cijenama. Kolekcije su dizajnirane tako da nude svakodnevni izvor inspiracije za teenagere i mlade žene, kao i muškarce koji preferiraju ležerni urbani stil. Ponuda brenda također uključuje udobnu i funkcionalnu odjeću za majke te šarmantnu odjeću i modne dodatke za djecu. Sinsay ponudu nadopunjuju elementi za uređenje interijera, linija dekorativne kao i kozmetike za njegu.

shimmer fallback

Modna kućica Dizzy je poznati hrvatski brand dječje odjeće koji se proizvodi u malim serijama od kvalitetnih pamučnih materijala. Predstavili su se preslatkom kolekcijom haljina za djevojčice koja nas uvodi u čaroliju Adventa.

shimmer fallback

Kids ekipu možete sresti i na subotnjoj špici. Zaigrajte nagradni kviz i zasladite se čokoladom svoga djetinjstva - Seka&Braco!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.