Prirodno lijepe

Bez trunkice šminke: Slavne Hrvatice pokazale su prirodnu ljepotu

Vrućine koje nam stižu bit će takve da će se 'topiti' i koža s lica, a gdje li neće puder. Umjesto da si kompliciraš život, zaboravi na makeup i uživaj u svojoj slobodi. Lice bez šminke - lijepo je lice, znaju to i slavne Hrvatice koje sve češće pokazuju svoj prirodan izgled

ella1.PNG
Foto: Instagram/Ella Dvornik

Šminka je dio njihove svakodnevice, puno više, nego što je kod žena koje ne žive pod svjetlima reflektora. Njih šminkaju profesionalci, a kada su prepuštene same sebi, vjerojatno znaju sve trikove, znaju kako sakriti nedostatke i istaknuti adute te bolje barataju kistovima, tuševima i četkicama od nas. Hoćemo reći, one mogu u trenu zablistati, no ipak, brojne slavne Hrvatice odlučile su razgolititi lice i na Instagramu osvanuti u potpuno prirodnom izdanju, onakvom kakvo i ti vidiš kada se ujutro pogledaš u ogledalo dok pereš zube.

Image
Zaštiti svoje lice

Stručnjaci kažu: Ako ideš na sunce, ne stavljaj ove proizvode na lice

Sve ih je više koje su neopterećene izgledom, što pozdravljamo. Jer je zaista teško, u vrijeme u kojem se kroz društvene mreže nameću nerealni standardi ljepote, ostati prirodna. U nastavku pogledaj koje su to naše slavne dame skupile hrabrosti i javno pokazale lice bez šminke, pruživši dobar primjer djevojčicama i djevojkama koje tek imaju izgraditi svoje samopouzdanje.

Jelena Rozga

Lijepa Splićanka potvrđuje da su nemjerljivo veći aduti od skupog pudera, ruža i rumenila, iskreno osmijeh i oči koje sjaje.

Nataša Janjiić

"Nekad davno mi je to smetalo, željela sam se uklopiti, biti nevidljiva, biti kao drugi, prekrivala sam puderom pjegice i odjećom kožu koja ih otkriva, ali s godinama sam shvatila da su moje posebnosti upravo ono što me izvdaja i čini lijepom", napisala je Nataša na Instagramu

Image
Foto: Nanulananula/Instagram

Ella Dvornik

Ne postoji niti jedna osoba u Hrvatskoj koja se bolje od Elle snalazi na društvenim mrežama. Njezina komunikacija s pratiteljima je opuštena, spontana i neposredna, a Ella je nerijetko bez šminke, što joj, vjerujemo, donosi u javnosti dodatne pluseve.

Jelena Veljača Turšić

Glumica, scenaristica , kolumnistkinja i aktivistkinja, osobito osjetljiva kada su ugrožena prava žena, bez zadrške će pozirati bez šminke pokazati prirodnu ljepotu.

Image
Foto: Jelka12/Instagram

Antonija Blaće

Antonija je dugogodišnje zaštitno lice RTL-a. Dok će ti se s ekrana obraćati savršeno našminkana, na Instagramu nerijetko objavljuje fotografije i videa na kojima je bez šminke. I izgleda sjajno.

Nives Celzijus

Nives je otišla i korak dalje pa nije objavila samo fotografiju na kojoj nema ni trunke makeupa, već je s pratiteljma podijelila onu na kojoj je, kako kaže, najružnije ispala. "Znate one trenutke kada tražimo nešto u telefonu i greškom upalimo kameru uprizorivši svoje najgore stanje - lice u nespremnoj pozi, s podbratkom iz nepoželjnog kuta, dlačicama koje vire iz nosa…Jesmo li mi taj trenutak? Jesmo", piše Nives u objavi uz fotku.

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli sve češće progovara o važnosti prihvaćanja sebe, življenja u skladu sa svojm godinama te imperativu zdravog života. Šminka je tek sporedna stvar koja nam pomaže da zablistamo kad to poželimo.

Ida Prester

"Mi smo žene, a ne lutke!", napisala je svojedobno pjevačica i voditeljica Ida Prester, komentirajući hajku koja se podignula kada je srpska pjevačica Kristina Kovač objavila fotografiju bez šminke i bez filtera te "zaradila" gomilu negativnih komentara. No, njezine kolegice, žene iz javnog života, reagirale su gotovo isti tren i pružile joj podršku objavivši svoje fotografije, bez šminke i bez filtera, uslikane upravo u tom trenutku. Ida ni inače nema problema s time da objavi svoje priordne fotke, bez šminke.