Prave zavrzlame

Holivudska posla: Ove holivudske face ljubile su istu osobu i ostali prijatelji

Ljubavne veze kao i prijateljstva mogu biti jako kompliciranje, a holivudske uvijek zvuče kao prave sapunice, pogotovo kada prijateljstva prestaju zbog bivšeg dečka ili cure

BeFunky-collage (5).jpg
Foto: Profimedia.hr

Bez obzira gdje živimo i u kojem društvu se nalazimo, jedno od najvažnijih pravila prijateljstva (bez obzira na spol) je da se svatko drži svojih ljubavnih veza. Može li jedna žena oprostiti ako njezina prijateljica uđe u ljubavnu vezu s njezin bivšim dečkom? No, pravila su tu da se krše, a zvjezdani dio Hollywooda često je kršio baš ovo pravilo.

Image
S nestrpljenjem dočekan

Povratak starog normalnog: Cannes filmski festival u znaku diva

Mnogi od njih su prijatelji, a neki od njih pokazali su da je moguće biti prijatelj i nakon što se bivši "uplete" u prijateljstvo. Možda ćeš biti iznenađena tko je sve bio u ljubavnoj vezi s istom osobom jer možda su i neki holivudski scenariji nastali prema ovim pričama.

Cameron Diaz i Kate Hudson - Alex Rodriguez  i Justin Timberlake

Obje glumice su bile povezane s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodrigeuezom - Kate 2009. i Cameron 2010. godine. Kako su tada prenosili mediji, čak je postojala i borba između Kate i Cameron.

Nakon što su se Cameron i Alex počeli ljubavnu vezu ​​u svibnju 2010., US Weekly pisao je da je Kate bila jako ljuta jer je vjerovala da joj se Cameron želi osvetiti. Četiri godine ranije, samo nekoliko dana nakon što je Cameron prekinula s Justinom Timberlakeom, Kate je ušla u vezu sa slavnim pjevačem. No, svi događaji su se zaboravili nakon 2012. jer se opet družile, a godinu dana kasnije Cameron je Kate nazvala "dobrom prijateljicom".

Miley Cyrus i Selena Gomez - Nick Jonas

Miley i Nick bili su u ljubavnoj vezi 2006., a vezu su prekinuli sljedeće godine. Selena i Nick spojili su se iste godine i bili u vezi s povremenim prekidima do 2010. Sve troje u svojim pjesmama pisali su o ljubavnom trokutu.

Courteney Cox i Jennifer Aniston - Adam Duritz

Pomalo iznenađujuće, velike prijateljice i zvijezde "Prijatelja" bile su u vezi s frontmenom benda Counting Crows davnih 90-ih. Jennifer i Adama kratko su vrijeme povezivali 1995., u intervjuima je kasnije rekao da "nikad nisu ni spavali zajedno". Dok je Courteney s pjevačicom bila u vezi 1997., nakon što se pojavila u spotu "A Long December" od Counting Crowsa. No, kao što znamo to nije razdvojilo dvije velike prijateljice.

Owen Wilson i Lance Armstrong - Sheryl Crow i Kate Hudson

Sheryl i Owen bili su u vezi devedesetih, a Lance se s pjevačicom počeo viđati 2003. godine. Ljubav je trajala gotovo tri godine, čak su se i zaručili, ali su prekinuli u veljači 2006.

No, to im nije bila jedina poveznica u ljubavi. Owen i Kate Hudson bili su vezi od 2006., ljubav je planula na snimanju filma You, Me and Dupree, a njihova je veza bila je poznata po prekidima i tako sve do 2009. Kate i Lance počeli su se viđati u svibnju 2008., nedugo nakon što su ona i Owen prekinui, ali su se rastali nakon nekoliko mjeseci. Poznato je da je glumac bio slomljen nakon prekida, nakon svega više nije bio prijatelj s Lanceom Armstrongom.

Taylor Swift i Selena Gomez - Taylor Lautner

Pjevačice su prijateljice više od desetljeća, a ljubile su istog muškarca. Taylor Swift u vezi s glumcem Taylorom Lautnerom bila je tri mjeseca tijekom 2009., ali prije toga njega su povezivali sa Selenom Gomez. Selena je kasnije izjavila da su bili samo dobri prijatelji i da nikada nije bila u vezi s glumcem.

Jennifer Lopez i Cameron Diaz - Sean Combs

Jennifer Lopez bila je u vrlo eksponiraj vezi sa Seanom "Puff Daddy" Combsom od 1998. do 2001. godine, a Cameron je više puta neobavezno povezivana s reperom između 2008. i 2012. Dvije dame su 2012. glumile u filmu What to Expect When You're Expecting i kasnije su u zajedničkom intervju opovrgle glasine o zavadi zbog muškarca.

Nick Cannon i Nick Lachey - Kim Kardashian

Nick Lachey i Nick Cannon kratko su 2006. bili u ljubavnoj vezi s Kim Kardashian. Nick Lachey, glumac i pjevač, imao je vrlo kratku vezu s Kim - trajala je samo tjedan dana. Kasnije je rekao da je samo željela dodatnu popularnost. S druge strane, Nick Cannon je nakon veze sa slavom starletom dosta govorio o njihovom kratkom odnosu i seksu te je priznao da je mu to stvorilo probleme u životu.