Gubitnički tim večeras mora poslati jednu osobu kući - tko ide iz showa 'Život na vagi'

Prošlu epizodu 'Života na vagi' kandidati su imali blic-test u kojem su pogađali namirnice, a nagrada je bila kilogram prednosti na vaganju.

plavci.PNG

Kandidati su pogađali šest zdravih namirnica te šest namirnica koje nemaju u kući, ali su ih nekad probali, te je naposljetku plavi tim osvojio 59 bodova, a crveni 63 boda. „Jako smo zadovoljni. Ne mogu reći da nam to nužno donosi prednost, ali barem smanjuje razliku“, rekla je Ljube imajući na umu da su plavci u prošlom velikom izazovu osvojili prednost od dva kilograma za nadolazeće vaganje. „Nismo gledali na taj minus dva prednosti, stisnuli smo jako s treninzima“, rekao je Jure. 

Na vaganju su plavci imali 1224,5 kilograma, izgubili su 28,8 kilograma, što je 2,4% tjelesne mase. Rezultati plavog tima bili su prilično izjednačeni, najlošije su imali Dajana, Martin, Marie, Pero i Irena, tako da crveni imaju priliku oduševiti na vaganju. 

„Danas će nas jedna osoba napustiti. Ispod žute linije naći će se tri najlošija rezultata, a gubitnički tim odlučit će tko neće nastaviti svoj put u 'Životu na vagi'. Ako plavi tim izgubi manji postotak tjelesne mase, ugrožena su tri najlošija rezultata“, rekla je Marijana, a Edo zaključio: „Smatram da će crvenom timu biti dosta zahtjevno danas ostvariti pobjedu.“

Tko će biti najbolji, a tko najlošiji iz crvenog tima te s kime će se ekipa sedme sezone morati pozdraviti - ne propustite pogledati od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi' , a cijele epizode dostupne su 24 sata prije emitiranja na TV-u na streaming platformi Voyo.