Glazbena inicijativa 'GLASNO!': #ostanidoma i pogledaj pozitivne poruke poznatih glazbenika, ali i kreativnih amatera

Poticanje stvaralaštva i povezivanje ljudi osnovna je misija ove akcije koja je krenula prije dva tjedna, a sudionici su nam pokazali koliko snage i kreativnosti nose u sebi i s koliko se pozitive možemo nositi s teškim situacijama

Glazbena inicijativa 'GLASNO!': #ostanidoma i pogledaj pozitivne poruke poznatih glazbenika, ali i kreativnih amatera

Akcija  "GLASNO!“ u organizaciji RTL Musica, nakon nešto više od dva jedna uspješno je svakodnevno probijala zidove izolacije, karantene, socijalnog distanciranja i srušila sve granice tišine.

Image

Pokaži svoju kreativnu stranu- sviraj, pjevaj, stvaraj i pridruži se akciji RTL Musica "Glasno"


Akciju su podržali brojni poznati glazbenici poput Severine, Damira Kedže, Antonije Šole, Ane Rucner, Ivice Kostelića & Tomislava Golubana, Baby Dooksa, Ide Prester i mnogi drugi, ali ono što je najvažnije, svojim su sudjelovanjem pokazali koliko i drugi kreativci svojim radom i talentom doprinose dobrom raspoloženju u ovim neobičnim vremenima.

Tako su se u akciju uključile čitave obitelji, djeca, zborovi, bendovi, nepoznati i manje poznati, amateri i profesionalci, s obradama, instrumentalima i autorskim radovima.

Svi su oni dobili prostor na web stranicama RTL-a, a oni najbolji su dobili i širu publiku kroz društvene mreže i emisiju Exkluziv.

Ovdje možete pogledati i pjesme koje su nam poslali poznati, a za vas smo izdvojili i radove za koje smatramo da ih svi trebate poslušati i pogledati.

Koliko je Hrvatska glasna možete pratiti na straniciwww.rtl.hr/tv/glasno, a svoje radove šaljite u FB Inbox RTL Musica!

I ne zaboravite - #ostanidoma!

#glasno #budimoglasni #ostanidoma 1. SEVERINA & AMIR KAZIĆ LEO – KRENI 2.  ANA RUCNER - KALINKA3. ?ANTONIJA ŠOLA - DAT ĆE NAM BOG 4.  DAMIR KEDŽO -  VIDI SE IZDALEKA 5. IVICA KOSTELIĆ & TOMISLAV GOLUBAN - BRZI VLAK6. ?ZDRAVKA IMAMOVIĆ - GIRL CRUSH 7.  IVANA GALIĆ feat. DORA PLETIKOSA & FRIENDS, HEAL THE WORLD8. ?TOMISLAV UŽAREVIĆ - FELL IN LOVE WITH AN ALIEN 9.  DINO ANTONIĆ - OSTANI DOMA 10. DARKO MIHALJEVIĆ & TIPFELER -  TI I JA

dhgshh