Gdje s osnovnoškolskim klincima za vrijeme praznika? U Dječju Akademiju

Najveći europski family entertainment centar, Amazinga, i ove godine nudi proljetnu Dječju Amazinga Akademiju u kojoj svako dijete može naći nešto za sebe

3D4A6187-Edit.jpg

I ovih školskih praznika za sve one koji nisu uspjeli 'spojiti' i otputovati negdje Amazinga, family entertainment centar u Zagrebu smislio je novu proljetnu Dječju Akademiju. Naime, od 18. do 22. travnja klinci od 6 do 15 godina mogu se ludo zabavljati, ali i učiti u zagrebačkoj Amazingi. Naime, osim što ondje mogu biti svih pet radnih dana, klinci mogu doći i makar na jedan dan i uživati u igrama i aktivnostima poput trampolina, laser taga iskušati se u penanju na stijenu, ali i kartinga te mnogima omiljenog escape rooma. Dakle, djeca su osim zabavljena u stručno osmišljenom programa imaju uključene i obroke.

Čvrsto vjerujemo da je aktivni odmor najbolji odmor za mališane i zato što mislimo da su proljetni praznici najbolja prilika za učenje novih vještina kroz druženje i igru, kažu u Amazingi.

Klinci će tako u tjedan dana moći isprobati razne igre i edukativne sadržaje, a ova proljetna Dječja Akademija, nudi i veliku novost. Naime, klinci će sa stručnim animatorima osim u Amazingi uživati u tehničkom muzeju Nikola Tesla, ali i okušati se u jahanju konja.