Image
Foto: www.profimedia.hr
Matt Damon i Luciana Barroso
Foto: www.profimedia.hr

Matt Damon i Luciana Barroso

Par se vjenčao u prosincu 2005. godine, nakon dvije godine veze, a glumac je svoj buduću suprugu upoznao dok je radila kao barmenica u jednom baru u Miamiju u kojem je on boravio za vrijeme snimanja filma. Članovi filmske ekipe nagovorili su ga da ode s njima na piće, iako je on želio ostati u svojoj sobi, a onda je s druge strane prostorije pune ljudi ugledao Lucianu. Taj mu je sudbonosni susret promijenio život zauvijek – zaljubio se na prvi pogled. Par je 2013. obnovio vjenčane zavjete, a zajedno su dobili i tri kćeri. Luciana je inače Argentinka koja je danas u potpunosti posvećena odgoju njihove djece, a Matt je više puta javno progovorio o tome koliko mu je drago što ju je upoznao.

Jerry Seinfeld i Jessica Sklar
Foto: www.profimedia.hr

Jerry Seinfeld i Jessica Sklar

Jerry Seinfeld i Jessica Sklar pravi su primjer kako prave ljubavi opstaju neovisno o tome je li jedna osoba svjetski slavna, a druga od slave zazire. Naime, slavni se komičar s Jessicom vjenčao u prosincu 1999. godine, a upoznali su se u jednoj teretani u New Yorku. Sklar je nosila slušalice i punila bocu vodom kada joj je prišao Jerry. U to vrijeme ona je prolazila kroz teško razdoblje, a on ju je pokušao nasmijati, no njoj nije bilo do zabave. Ipak, Jerry nije odustao, opet joj je prišao i rekao nešto smiješno i ona se jednostavno morala nasmijati. U to vrijeme Sklar je radila kao izvršna direktorica odnosa s javnošću Tommyja Hilfigera, a dva mjeseca ranije vjenčala se sa sinom kazališnog magnata Roberta Nederlandera, Ericom Nederlanderom. No, brak očito nije imao čvrste temelje jer se raspao, a Jessica se udala za Jerryja. Iako je komičar velika zvijezda, Jessica mu je od samog početka dala do znanja da nju život pod lupom javnosti ne zanima. Rodila mu je i troje djece.

Eddie Redmayne i Hannah Bagshawe
Foto: www.profimedia.hr

Eddie Redmayne i Hannah Bagshawe

Par se vjenčao u prosincu 2014. godine, a njihova priča počela je prijateljstvom. Redmayne je pohađao englesku školu za dječake Eton, dok je Bagshawe pohađala susjedni internat za djevojke. Kada su Bagshawe i njezine kolegice organizirale humanitarnu modnu reviju, Redmayne se dobrovoljno prijavio za izlazak na pistu bez majice. Kasnije se prisjetio da ga djevojkama na pisti i nije baš zapeo za oko, no jedna ga je primijetila i počelo je 12 godina dugo prijateljstvo. Na kraju su Hannah koja se bavi donosima s javnošću i glumac započeli vezu 2012. godine, a iste su se godine prvi put zajedno pojavili i na crvenom tepihu. Danas su sretni u braku, a imaju i dvoje djece – sina i kćer.

Alec Baldwin i Hilaria Thomas
Foto: www.profimedia.hr

Alec Baldwin i Hilaria Thomas

Ovaj slavni par upoznao se u veganskom restoranu u New Yorku, gdje je Hilaria stajala pored vrata kada joj je prišao glumac i jednostavno joj, u svom stilu, rekao kako tako lijepu ženu mora upoznati osobno. Nakon njihova upoznavanja 2011. godine, vjenčali su se već u lipnju 2012., a danas su znani po svojoj stalnoj želji da sve više i više šire obitelj novim prinovama. Kad su se upoznali Hilaria je imala 27 godina i radila je kao instruktorica joge u studiju u čijem je otvaranju sudjelovala nakon diplomiranja na njujorškom sveučilištu. Danas par živi holivudskim, glamuroznim životom, a Hilaria se brine o njihovo šestero djece!

Patrick Dempsey i Jillian Fink
Foto: www.profimedia.hr

Patrick Dempsey i Jillian Fink

Zgodni doktor iz „Uvoda u anatomiju“ izrekao je sudbonosno da u srpnju 1999. Naime, nakon dvije godina strastvene veze, ovaj holivudski frajer odlučio se vezati uz Jilllian Fink, frizerku koju je upoznao u njezinom frizerskom salonu "Delux" 1994. godine. Priča o njihovu upoznavanju ide ovako - kada je ova frizerka na popisu mušterija ugledala ime Patrick Dempsey mislila je da se radi o šali, a onda se šokirala kada je pravi Patrick Dempsey došao na šišanje. Istovremeno, bila je i jako sretna jer joj je bio sladak. U to su vrijeme oboje bili u vezama s drugim ljudima, ali nakon tri godine redovitih termina za šišanje završili su skupa – i više se nikad nisu ni rastali! Imaju troje djece.

Vince Vaughn i Kyla Weber
Foto: www.profimedia.hr

Vince Vaughn i Kyla Weber

Vince Vaughn i Kyla Weber još su jedan par na ovoj našoj listi koji dokazuje kako uopće nije bitno je li jedna osoba u vezi slavna, a druga pak nije. Naime, par se vjenčao u siječnju 2010. godine, a upoznali su se na jednom vjenčanju 2008. godine. Weber je odrasla na malenoj farmi u mjestu Blackie koje broji oko 400 stanovnika, a u vrijeme upoznavanja s glumcem radila je kao agentica za nekretnine. Budući da je živjela daleko, ispočetka je glumac bio nervozan zbog veze s njom jer je bila jedna od najboljih prijateljica iz djetinjstva supruge njegovog prijatelja. Mislio je da će, ako prekinu, cijela situacija u njihovom zajedničkom krugu prijatelja postati dosta neugodna. No, srećom, to se nije dogodilo. Postali su nerazdvojni, a imaju i dvoje zajedničke djece.

Christian Bale i Sibi Blazic
Foto: www.profimedia.hr

Christian Bale i Sibi Blazic

Christian Bale i Sibi Blazic vrlo su slavan par koji se vjenčao u siječnju 2000. godine. Blazic je radila kao osobna asistentica Winone Ryder, a glumca je upoznala na jednom od roštilja koje je organizirala glumica. Kasnije su pobjegli u Las Vegas gdje ih je navodno vjenčao imitator Elvisa Presleya. Bale je imao 26 godina, a Sibi 30. Kada je Bale osvojio Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Boksač" novinarima je rekao da je njegova supruga za vrijeme njihova braka morala biti vjenčana za mnoštvo različitih likova. „Znam da bi sve ovo bilo nemoguće bez nje. Ona je tako dobra, snažna žena“ rekao je tada. Par sretno živi u Los Angelesu, a zajednički odgajaju i svoje dvoje djece.

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith
Foto: www.profimedia.hr

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti. "Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely", izjavio je glumac u jednom od intervjua. Prije Keely bio je u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku. Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom.

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley
Foto: www.profimedia.hr

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley

Tko kaže da rockeri ne mogu biti vjerni svojim ženama? Slavni glazbenik Jon Bon Jovi odličan je primjer uzornog supruga i predanog oca. Naime, sa svojom je suprugom Dorotheom Hurley u braku već više od 30 godina, a zajedno su preko 40! Zajedno imaju i četvero djece, a glazbenik je više puta istaknuo kako je za uspjeh njegova braka zaslužno uzajamno poštovanje. Kada su se upoznali, Jon Bon Jovi tek je bio na začetku svoje karijere, a Dorothea ga je kroz čitav život poticala da ostvari sve svoje snove, iako sama nikada nije maštala o tome da postane slavna. Naime, ona je karate trenerica.

Šarmerice iz susjedstva

Žene iz susjedstva: Tko su 'obične' dame koje su ukrale srca slavnih frajera?

Iako većinom pišemo o slavnim parovima koji se zaljubljuju na koncertnim pozornicama ili pak na setovima holivudskih filmova, ovog puta ti donosimo priče o celebrity parovima čije ljubavne priče traju već godinama, a posebne su po tome što uključuju celebrity frajere i posve "obične" žene iz susjedstva. Naime, pronašle smo devet ljubavnih priča iz svijeta show businessa, a koje dokazuju kako za trajnu ljubav i bračnu sreću nije bitno čime se partneri u vezi bave i jesu li slavni, već koliko ljubavi gaje jedno za drugo. Dakle, upoznaj devet žena koje su zarobile srca holivudskih glumaca i slavnih glazbenika, a da same, dokad ih nisu upoznale, nikada nisu bile ni blizu holivudskom svijetu glamura.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr