Finalni tjedan serije koja je zaludjela Hrvatsku: Hoće li Eda i Serkan pronaći potpunu obiteljsku sreću?

Posljednju epizodu globalnog hita 'Miriše na ljubav' gledatelji će moći pogledati 6. siječnja u 21.15 na RTL-u! Finalni tjedan serije donosi dugo iščekivani rasplet i odgovore na niz pitanja koja su glavni protagonisti stavili pred brojne obožavatelje ove turske uspješnice.

Hande Ercel, Kerem Bursin, Maya Basol.jpg

Posljednji tjedan prikazivanja globalnog hita 'Miriše na ljubav' (Sen Çal Kapımı) gledateljima donosi dugo iščekivane odgovore na brojna pitanja koja su Serkan (Kerem Bürsin) i Eda (Hande Erçel) pred njih stavili tijekom nekoliko mjeseci prikazivanja ove hit-serije na RTL-u. Gledatelji će 6. siječnja u 21.15 sati na RTL-u moći uživati u dirljivom i sretnom kraju velike i neobične ljubavne priče koja se tijekom snimanja prelila i na privatne živote glavnih glumaca.

Tijekom završnog tjedna gledatelji će doznati kako će malena Kiraz reagirati na vijest da postaje starija sestra, a imat će prilike gledati i različite načine na koje se Eda i Serkan nose s prinovom koja im uskoro stiže. Serkan je frustriran nekim Edinim željama i odlukama, no njihova snažna ljubav pobjeđuje sve! Završnica serije držat će gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja.

Image

Sretan kraj ljubavne priče koja je zaludjela Hrvatsku priželjkuju brojne gledateljice. Serija 'Miriše na ljubav' posebno je omiljena, naime, među ženama, a jednako je vole gledateljice svih dobnih skupina. Baš kao i na globalnoj razini, ova turska uspješnica i u Hrvatskoj bilježi veliku popularnost na društvenim mrežama, gdje su vjerne gledateljice RTL-a svakodnevno pratile dodatne sadržaje vezane uz njihov omiljeni televizijski par. „Obitelj je najveće bogatstvo koje netko može imati“, poručila je putem društvenih mreža oduševljena gledateljica serije - i nije jedina! „Dobra serija“, „Ne propuštam“, „Savršena serija“ - samo je dio komentara koji svjedoče o povezanosti koju su gledateljice stvorile sa ovom magičnom ljubavnom pričom.

Povezanost je to koja ne čudi, naime, gledatelji RTL-a mjesecima su pratili odnos Ede Yildiz (Hande Erçel) i Serkana Bolata (Kerem Bürsin), a serija koja je osvojila srca gledatelja u više od 25 zemalja širom svijeta, ubrzo je postala omiljena i u domovima diljem Hrvatske.

Image

Da su scenaristi i producenti serije odradili izvanredan posao, svjedoči i činjenica da je ova turska serija srušila rekorde gledanosti u gotovo svim zemljama u kojima se prikazivala te je osvojila brojne cijenjene nagrade i medijska priznanja. 'Miriše na ljubav' osvojila je gledatelje i na online platformama pa je na YouTubeu dosegla više od 40 milijuna pregleda, a glavni protagonisti postali su prave zvijezde društvenih mreža.

Osim kemije između glavnih glumaca i intrigantne radnje, ova televizijska uspješnica pravom je poslasticom postala i zahvaljujući prekrasnim lokacijama te visokim produkcijskim standardima po kojima je snimana, a koji su 'Miriše na ljubav' doveli do statusa jedne od najgledanijih serija iz turske tvornice snova.