Jesi li znala?

Hollywodska posla: Slavni tinejdžeri koji su na filmskom platnu morali 'ljubiti' puno starije kolege

Nekada i mlađi glumci i glumice dobivaju uloge koje nisu prikladne za njihovu dob - posebno ako nisu punoljetni

filmovi.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Opće je poznato da u brojnim holivudskim filmovima i serijama puno stariji glumci glume srednjoškolce, pa se često pitamo kako je moguće da jedan 16-godišnjak izgleda toliko ozbiljno i odraslo - lako, jer ga glumi glumac koji ima 25 godina.

Image

Budući vladari Hollywooda: Pet glumaca koji čekaju da postanu velike face

No, ono što možda nisi znala je to da nekad i puno mlađi glumci i glumice dobivaju uloge koje te mogu pomalo iznenaditi, posebno ako je riječ o ulogama u kojima moraju raditi svašta - od veze do ljubljenja s glumcima koji su stariji od njih i do deset godina.

Sve to ni ne bi bilo toliko problematično da su ti glumci i glumice punoljetni, no vrlo često to nije slučaj. Zato smo izdvojile nekoliko primjera u kojima je za parove u filmu ili seriji Hollywood angažirao odraslu osobu - i tinejdžera koji je glumio puno starijeg lika.

Taylor Momsen i Chace Crawford

Taylor Momsen imala je 15 godina, a Chace Crawford 23 kad su se njihovi likovi u seriji "Tračerica", Jenny Humphrey i Nate Archibald, prvi puta poljubili.

Keira Knightley u filmu "Zapravo ljubav"

Keira Knightley imala je 18 godina kada je snimljen film "Zapravo ljubav", a u filmu su u njezin lik bila zaljubljena dva puno starija muškarca - Chiwetel Ejiofor koji je imao 26 godina i Andrew Lincoln koji je imao 30 godina.

Hilary Duff i Chad Michael Murray

Hilary Duff imala je 15 godina kad je 2004. s Chadom Michaelom Murrayem snimila "Pepeljugu", a njemu su tada bile 22 godine.

Patrick Stewart i J.C. Brandy

Kad su snimali epizodu "Tapestry" serije "Zvjezdane staze: Sljedeća generacija", Patrick Stewart imao je 52, a J. C. Brandy 17 godina.

Kirsten Dunst i Brad Pitt

Kirsten Dunst imala je samo 11 godina kada ga je morala poljubiti tada 30-godišnjeg Brada Pitta u filmu "Intervju s vampirom".

Sasha Pieterse u "Slatkim malim lažljivicama"

Shay Mitchell imala je 22, a Sasha Pieterse 14 godina kada su počele snimati seriju "Slatke male lažljivice". Sasha Pieterse također je imala 14 godina kada se njezin lik ljubio s 26-godišnjim Ryanom Merrimanom.

Keira Knightley i Orlando Bloom

Njihovi likovi zaljubili su se u filmu "Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera" - Knightley je tada imala samo 17 godina, a Bloom 25 godina.

Corbin Bleu i Monique Coleman

U filmu "High School Musical", Corbin Bleu je tijekom snimanja prvog filma imao 16 godina, ali Monique Coleman 25.

"Never Have I Ever"

Netflixova uspješnica "Never Have I Ever" spojila je još jedan par s velikom razlikom u godinama - Maitreyi Ramakrishnan imala je 17 godina kad je snimala prvu sezonu, a Darren Barnet 28 godina.

Selena Gomez i Drew Seeley

Selena Gomez je upravo napunila 16 godina kada je objavljen film "Još jedna priča o Pepeljugi", a njezin ljubavni interes u filmu, Drew Seeley, imao je 26 godina.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.