Filmovi i serije koji u travnju dolaze na Netflix, a koje jedva čekamo pogledati

Puno je streaming servisa koji nam pomažu da nam ne bude dosadno, a Netflix je jedan od njih. Izdvojile smo deset novih naslova koji stižu na omiljenu platformu

Filmovi i serije koji u travnju dolaze na Netflix, a koje jedva čekamo pogledati

Sada je, više no ikada, idealno vrijeme za gledanje Netflixa i svih serija i filmova koje ima u ponudi. Gledanje Netflixa mnogima je omiljena aktivnost, a u travnju te očekuje još više novih, ali i starih naslova.

Od melankoličnog Charliejeva svijeta i odlične komedije Samo prijatelji, ili pak Matrixa za ljubitelje znanstvene fantastike, naći će se za svakoga ponešto.

Image

5 odličnih dokumentaraca koje možeš pogledati na Netflixu


Pripremi svoj televizor ili laptop, napravi kokice, i uroni u nove filmove i serije koji te ovog travnja očekuju na Netflixu, a mi smo ih izdvojile deset.

Samo prijatelji (2005.)

Američka božićna komedija o dvoje prijatelja iz srednje škole. Tijekom boravka u rodnom gradu za vrijeme Božića, muškarac se susreće licem u lice sa svojom najboljom prijateljicom iz srednje škole - ženom čije ga je odbijanje pretvorilo u bijesnog ženskaroša.

Djevojka sa svim darovima (2016.)

U bliskoj budućnosti čovječanstvo je opustošila tajanstvena bolest, a jedina nada čovječanstva je mala skupina hibridne djece koja žudi za ljudskim mesom. Djeca idu u školu u vojnu bazu u ruralnoj Britaniji, gdje su podvrgnuti okrutnim eksperimentima dr. Caroline Caldwell, a školska učiteljica Helen postaje posebno bliska s izvanrednom djevojkom po imenu Melanie.


Mamurluk (2009.)

Trojica najboljih prijatelja bude se jutro nakon momačke zabave u Las Vegasu, a bez ikakvih sjećanja na prethodnu noć, a ubrzo saznaju da mladoženje nema. Obilaze grad kako bi pronašli svog prijatelja dan prije njegovog vjenčanja.

Matrix (1999.)

Thomas Anderson je čovjek koji živi dva života -po danu je prosječan računalni programer, a po noći haker poznat kao Neo. Neo se ubrzo nađe na meti policije kada ga kontaktira Morpheus, legendarni računalni haker kojeg je vlada označila teroristom.


Charliejev svijet (2012.)

Film temeljen na romanu Stephena Chboskog, riječ je o 15-godišnjem Charlieju, simpatičnom i naivnom autsajderu koji se suočava s prvom ljubavi, samoubojstvom najboljeg prijatelja i vlastitom duševnom bolesti dok se bori da pronađe grupu ljudi s kojima će pripadati.

Kuća od papira (2017.)

Četvrta sezona omiljene serije stiže ovog travnja - skupina jedinstvenih pljačkaša napadaju tvornicu Moneda i Timbre kako bi izveli najsavršeniju pljačku u povijesti Španjolske i odnijeli 2,4 milijarde eura.


Invazija svijeta: Bitka Los Angeles (2011.)

Los Angeles i druge gradove širom svijeta bombardiraju meteori koji usporavaju kad udare u Zemljinu atmosferu. Na Zemlju iznenada dolaze izvanzemaljci, a vojska kreće u akciju, poslana na misiju spašavanja civila koji su zarobljeni u policijskoj postaji unutar izvanzemaljskog teritorija. 

Nikad nisam (2020.)

Nova Netflixova serija u središte radnje stavlja komplicirani život moderne američke tinejdžerice indijskog podrijetla, a cijela je priča inspirirana životom redateljice.

The Iliza Shlesinger Sketch Show (2020.)

Iz uma komičarke Ilize Shlesinger dolazi zabavna, nepristojna mješavina duhovitih likova, lukavih društvenih komentara i gaženja pop kulture.

Tulum koji jedva čekam (1998.) 

Zadnja je večer maturanata i svi žele samo jedno - partijati. 500 srednjoškolaca veseli se zabavi, dok u međuvremenu jedan dječak želi osvojiti djevojku koju je volio godinama, a koja je tek raskinula sa svojim dečkom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.