Feel good proljetna playlista: ovo su naši prijedlozi za dobro raspoloženje

Bilo da si u domu ili u prirodi, zabavi se uz ovu veselu playlistu prepunu hitova koji su kao stvoreni za bezbrižno uživanje

Feel good proljetna playlista: ovo su naši prijedlozi za dobro raspoloženje

Apple Music već godinama koriste pretplatnici diljem svijeta, a sada ćeš u neograničenoj glazbi na dodir prsta moći uživati i ti. Ovaj dugo očekivani digitalni glazbeni servis napokon je dostupan u Hrvatskoj. Zbirka pjesama koje možeš slušati sadrži preko 60 milijuna hitova, a za sve nove pretplatnike potpuno je besplatan prvih šest mjeseci. Jednom kada istekne probni period od šest mjeseci, mjesečna naknada za korištenje će iznositi 45 kuna.

Image

Žene, glazbenice i prijateljice: Tri Ane i jedna Vlasta čine Vortex Strings


A ništa nam ne može stvoriti poseban ugođaj kao što to može glazba. Svaka aktivnost koju radiš uz odgovarajući soundtrack pretvorit će se u pravu filmsku scenu, a svaka emocija koju osjetiš uz glazbu će biti još intenzivnija. Zato smo za naše čitateljice pripremili vedru i poletnu playlistu koja je kao savršena za tople proljetne dane. Uživaj u ovim laganim notama u vlastitom domu dok spremaš svoje omiljeno jelo ili na pikniku u prirodi okružena cvrkutom ptica i laganim povjetarcem. Ako se odlučiš uputiti u prirodu, budi odgovorna i čuvaj svoje, ali i zdravlje drugih. 

Springtime Typography GIF from Springtime GIFs


Corinne Bailey Rae - Put Your Records On

Fleetwood Mac - Dreams

José González - Heartbeats

Norah Jones - Don't Know Why

Vance Joy - Riptide

Petit Biscuit - Sunset Lover

James Bay - Hold Back The River

The Lumineers - Ho Hey

SALES - Chinese New Year

Sufjan Stevens - Mystery of Love

VIDEOCLUB - Amour plastique

Declan McKenna - Brazil

Hala - What Is Love? Tell Me, Is It Easy?