Slavi 45. rođendan!

Španjolska ljepotica koja je zavela jednog od najzgodnijih frajera Hollywooda

Elsa Pataky španjolska je glumica i model i supruga glumca Chrisa Hemswortha. 45-godišnja ljepotica poznata je po prelijepom licu i zanosnom tijelu i u petom desetljeću života, a mi ti danas donosimo priču o njezinom turbulentnom životu i ljubavnoj vezi koja ju je zauvijek promijenila

Elsa i Chris
Foto: Profimedia.hr

Elsa Pataky je španjolska glumica i model, no iako možda nije javnosti toliko poznata po svojim glumačkim ostvarenjima ili modnim kampanjama, ono što o njoj mnogi znaju je to da je tijekom svoje karijere ukrala srce čak dvojici holivudskih velikana. Ova zanosna plavuša lijepog lica i vretenastog tijela tako je sada već 11 godina u sretnom braku s, po mnogima, najzgodnijim glumcem Hollywooda – Australcem Chrisom Hemsworthom. No, prije no što se skrasila i rodila djecu svom odabraniku, Elsa je palila i žarila holivudskom scenom, slamala srca i općenito vodila turbulentan život kao iz filma.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Dakle, prisjetimo se njezine priče. Elsa je rođena u Španjolskoj 1976., a prvo se proslavila u svojoj domovini. Počela je raditi kao model još u tinejdžerskim danima, da bi se kasnije probila na španjolski, a potom i holivudski film. Iako ju definitivno ne možemo svrstati u isti rang kao i mnoge druge glumice s A liste, Elsa je izgradila karijeru dovoljno upečatljivu da privuče pozornost nekih znatno slavnijih holivudskih frajera.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Tako je na početku svoje karijere, kada je pretežito glumila u španjolskim i francuskim serijama i filmovima, odlučila srce pokloniti francuskom glumcu Michaëlu Younu s kojim je bila od 2004. do 2006. No nakon što se pojavila na naslovnici slavnog časopisa Maxim te odletjela u Kaliforniju ne bi li se okušala u izgradnji holivudske karijere, Elsa je poklekla pred šarmom najmlađeg oskarovca u povijesti i jednog od najvećih glumaca svoje generacije - Adriena Brodyja. Elsa i Adrien vezu su započeli odmah nakon upoznavanja, pa je tako ta romansa okončala njezin odnos s francuskim glumcem. Adrien joj je samo godinu dana kasnije kupio ogroman luksuzni stan u New Yorku, a jedno vrijeme su tamo zajedno i živjeli.

Image
Foto: www.profimedia.hr

No, iako se sve na crvenim tepisima činilo idilično, a oni su se ljubili pred kamerama, 2009. je došao kraj te veze i to zato što se Adrien želio oženiti Elsom, a ona navodno nije bila spremna za brak. Naime, šuškalo se po tabloidima da je Adrien silno želio zasnovati obitelj, imati djecu i ženu, no Elsi to u tom trenutku nije bilo ni na kraj pameti – tako ga je odbila i slomila mu srce. Neki smatraju da se glumac do dan danas nije oporavio od toga udarca, jer u konačnici nije niti s jednom drugom damom stvorio obitelj, a od prekida s Elsom je prošlo već 12 godina.

Image
Foto: www.profimedia.hr

I dok je tako tvrdila da ne želi brak i djecu, Elsa je upoznala australskog ljepotana i miljenika Hollywooda – Chrisa Hemswortha. Odjednom je zbog njega promijenila ploču. Upoznali su se 2010., a već krajem te iste godine su se i vjenčali – nije prošlo niti godinu dana od njezina prekida s Brodyjem. Elsa se zbog "Thora" preselila u njegovu rodnu Australiju, a par ima i troje djece te se za njih nikada nije vezao niti jedan jedini skandal, čak niti glasine o preljubima ili trzavicama u braku.

Chris i Elsa tako sada žive skladan obiteljski život, ona se u potpunosti posvetila odgoju njihove djece, a često ih se može vidjeti kako zajedno vježbaju i surfaju na australskim plažama. Tako je "Thor" uspio smiriti i ukrotiti zavodnicu Elsu te joj u potpunosti promijeniti život. S obzirom na to koliko sretno izgledaju svaki puta kad se pojave u javnosti, čini se kako su doista jedno u drugome pronašli srodnu dušu. U svakom slučaju, sretan rođendan Elsa!

Image

11 razloga zbog kojih žene obožavaju Chrisa Hemswortha