Obožavaju ih

E, to se zove ljubav: Slavni muškarci koji ne skrivaju koliko su ponosni na svoje supruge

U 21. stoljeću muškarci konačno pokazuju svoje osjećaje, a mnogi slavni muškarci često naglašavaju koliko su ponosni na svoje partnerice i koliko su sretni što su pronašli srodnu dušu

profimedia-0665820718.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ljubavi i brakovi slavnih osoba uvijek su fascinirali svijet te često možemo čitati o lošim prekidima, razvodima i raznim ljubavnim nevoljama. No postoji i ljepša strana ljubavi u svijetu slavnih. Ljubavi kojima je oduševljen svijet i u kojima se parovi poštuju, ali i javno pokazuju sreću zbog toga što su uspjeli pronaći srodnu dušu. U 21. stoljeću muškarci konačno pokazuju svoje osjećaje, a slavni muškarci često naglašavaju koliko su ponosni na svoje supruge i sretni što mogu dijeliti život s njima.

Image
Viva Las Vegas

J.Lo i Ben Affleck su se vjenčali u Las Vegasu, baš kao i ovi slavni parovi prije njih

U engleskom govornom području postoji izraz "wife guy" koji se počeo koristiti 2019. godine, a New York Times ga je definirao kao "muškarac koji je postao poznat na internetu jer objavljuje sadržaj o svojoj ženi". Slavni "wife guy" su ipak drugačiji jer se radi o uspješnim muškarcima koji objavama o svojoj ženi ne stvaraju karijeru. No mnogi objavljuju različite stvari o svojim suprugama, ali najčešće ističu koliko ih vole i koliko su ponosni na svoju ljepšu polovicu.

Mnogima se sviđa ovaj trend jer danas ljubavi traju sve kraće i lijepo je vidjeti muškarce koji obožavaju i poštuju svoje žene. Tko su slavni muškarci koji javno poštuju i vole svoje žene možeš pročitati u nastavku:

POGLEDAJ VIDEO: Nauči kako napraviti ukusnu Pavlovu tortu

Ryan Reynolds

Ako je netko u Hollywoodu poznat kao muškarac s dobrim smislom za humor, onda je to Ryan Reynolds. Glumac se obožava šaliti u javnosti sa svojom suprugom Blake Lively. Njihove društvene mreže često nasmijavaju pratitelje. No od početka njihove ljubavi bilo je jasno da se radi o paru koji se voli i poštuje. U braku su od 2012. godine i sada očekuju četvrto dijete, a Ryan često naglašava koliko mu je supruga važna u životu.

"Želim zahvaliti svojoj supruzi Blake. Ona je genijalna i renesansa žena. Na sve načine me gura naprijed, na načine koje nisam mogao ni zamisliti da će se dogoditi", izjavio je 2012. kada je primao nagradu WSJ Magazinea. Kasnije je za Entertainment Tonight otkrio što je tajna njihove ljubavi. "Divno je zaljubiti se, ali sviđate li se jedno drugome? To je pitanje koje sebi treba postaviti kada se ljubav dogodi. Mi smo se svidjeli jedno drugome. Zajedno rastemo. Učimo jedno od drugog", objasnio je Reynolds.

Hugh Jackman

Ljubav slavnog australskog glumca Hugha Jackmana i njegove supruge Deborra-Lee Furness traje već više od dva desetljeća, a on uvijek ističe koliko mu je supruga važna u životu. "Vjerovala si u mene kada ja nisam. Tvoja ljubav je strastvena i duboka, a prije tebe nisam ni znao da postoji takva ljubav, a nisam ni mislio da je zaslužujem. Gurala si me i ohrabrivala kada sam se bojao. Zbog tebe se smijem i natjerala si me da pjevam. Tvoja ljubav me odvela u ljubav. I kao sve ostalo i ovo dijelim s tobom. Volim te", rekao je u svom govoru nakon što je 2018. godine primio nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu Santa Barbara.

Jackman i Furness vjenčali su se 1996. godine i dokazali da ljubav može trajati jer su im mnogi zbog velike razlike u godinama predviđali brzi kraj. Naime, Deborra- Lee Furness je 13 godina starija od njega i čak ni najbliži nisu vjerovali u njihovu ljubav. Tijekom braka su posvojili dvoje djece, kći Avu i sina Oscara.

George Clooney

Kada su se 2014. godine vjenčali Amal Alamuddin i George Clooney svijet slavnih ostao je bez jednog od najpoznatijih neženja. Godinama se raspravljalo hoće li jedan od najljepših glumaca na svijetu pronaći svoju srodnu dušu. A ona se pojavila u liku britanske odvjetnice za ljudska prava. Odmah je bilo jasno da je George potpuno zaljubljen i da obožava svoju suprugu, a često to potvrđuje javno. "Amal, ne znam kakva nas je alkemija spojila, ali ne mogu biti ponosniji što sam tvoj suprug", izjavio je Clooney 2015. godine na dodjeli nagrade Zlatni globus. Amal je potpuno promijenila njegov život, a 2017. godine u njihove život stigli su blizanci Ella i Alexander.

Keith Urban

"Bila je to životna promjena, bio je to početak života. Doslovno - života sada počinje", rekao je 2016. country pjevač Keith Urban o početku ljubavi s glumicom Nicole Kidman. Iste godine je izjavio da je najsretniji muškarac na planeti. "Ona je moj najbolji prijatelj. Nikada me nitko neće poznavati kao ona. Volio bih da sam bio vrijedan osobe kao što je Nicole, ali bio sam daleko od toga kada smo se upoznali. No nekako smo uspjeli pronaći ljubav, pravu ljubav. Doslovno se osjećam kao najsretniji čovjek na planetu", objasnio je Urban za magazine People.

Sretan par je u braku od 2006. i nikada nisu imale skandale, a u dobili su dvije djevojčice. Oboje imaju vrlo uspješne karijere i vrlo su često razdvojeni, a kako bi očuvali svoju ljubav nikada nisu razdvojeni više od dva tjedna i uvijek pomno planiraju rasporede.

Mark Consuelos

Glumac Mark Consuelos oženjen je za kolegicu Kelly Ripa više od dva desetljeća i nikada joj se nije prestao diviti. Na Instagramu joj je 2021. čestitao rođendan, ali i objasnio što mu znači. "Najbolja prijateljica, ljubavnica, osoba od povjerenja, plesna partnerica u životu i zauvijek djevojka", napisao je Consuelos uz čestitku svojoj supruzi. Ovaj slavni holivudski par u braku je od 1996. godine i imaju troje djece, a svoju ljubav su uvijek njegovali.

Matt Damon

Jedan od najvećih holivudskih glumaca Matt Damon smirio se uz Lucianu Barroso s kojom se vjenčao 2005. godine. "Pronašao sam pravu osobu i kao da me je grom pogodio, doslovno se sve promijenilo u mom životu. Sada mi se čini da bi mi samački život bio zastrašujuć. Moj život je puno lakši zbog moje žene i braka. Sve ima smisla", izjavio je glumac 2014. godina za The Telegraph. Recept za sretan u kojem su dobili troje djece vjerojatno je i to što nikada nije odvojen od svoje supruge više od dva tjedna. "Mislim da što više trebaš biti s osobom koju voliš. Moja supruga je moja srodna duša. I ne volim biti razdvojen od nje", izjavio je Damon.