BEZ OBZIRA NA TRENDOVE

Drew Barrymore priznala je da ne želi pokazati sijedu kosu bez obzira na trendove

Slavna američka glumica i voditeljica Drew Barrymore priznala je da još nije potpuno prihvatila svoje godine i sijede vlasi

Drew Barrymore
Foto: Profimedia.hr

Nedavno je Drew Barrymore priznala da se još nije potpuno pomirila s procesom starenja te da ne želi slijediti trend isticanja sijede kose, koji postaje sve popularniji među zvijezdama. Iako mnoge zvijezde ponosno prihvaćaju svoje starenje, 48-godišnja Drew ostaje vjerna bojanju kose.

U svijetu slavnih primjećujemo zanimljiv obrat trendova, s obzirom na to da mnoge slavne žene i muškarci ponosno prihvaćaju proces starenja. Sličan primjer prošle godine bio je s Pamelom Anderson, koja je sjajila bez šminke na brojnim modnim događanjima. Osim toga, neki se odlučuju za uklanjanje prethodnih estetskih zahvata, kao što je to učinila i slavna Blac Chyna.

Ipak Drew Barrymore koja je napunila 48 godina ne želi slijediti trend u kojem se ističu sijede vlasi, a koji postaje sve popularniji. U Hollywoodu su nedavno svoje srebrnu kosu s ponosom pokazale i Andie Macdowell, Alexandra Grant i Stacy London, ali Drew se odlučila da za sada neće pratiti taj trend.

Image
Foto: Profimedia.hr

"Sijeda kosa je trend koji zaista izgleda divno i predstavlja snažnu modnu izjavu. Moram priznati da se sama jednostavno još ne osjećam spremnom za to", povjerila je zvijezda u intervjuu za časopis People. "Iako sam tek napunila 48 godina, još nisam potpuno sijeda, ali svakako imam već dosta sijedih vlasi i namjeravam se i dalje bojati", dodala je.

Priznala je da se do sada još nije odlučila za estetsku kirurgiju. "Iako ne isključujem mogućnost u budućnosti, jer nikad ne znaš kako ćeš se s vremenom osjećati u vezi s tim. Trenutno ipak izbjegavam injekcije i filere te želim zadržati prirodan izgled što je moguće dulje", dodala je te objasnila da se boji započeti s bilo kakvim novim zahvatima zbog svoje povijesti ovisnosti.

Drew Barrymore danas se smatra uspješnom i ispunjenom ženom, ali put kojim je prošla u životu nikako nije bio lak. S ranim ulaskom u zabavnu industriju, već u vrlo mladim godinama upoznala je njenu tamnu stranu te se veći dio života borila s ovisnošću, piše Zadovoljna.si.

Image
Haljine koje su mijenjale povijest

10 kultnih haljina s crvenog tepiha koje ćemo vječno pamtiti

POGLEDAJ VIDEO: ZAŠTO JE HIJALURONSKA KISELINA VAŽNA ZA KOŽU?