Drama u 'Braku na prvu: Zajednički izlet umjesto uživanja obilježit će svađe

Stigao je novi dan, a svi parovi kreću na zajednički izlet. Miljana i Marko i dalje su u centru pozornosti svih kandidata koji će se tijekom vožnje pitati hoće li se današnje druženje ponovno pretvoriti u dramu.

Brak na prvu - Miljana1.JPG

''Mislim da će ovaj izlet biti kaos i uopće mu se ne veselim'', priznat će Heda.

''Stojim iza izjave da se ne želim družiti s njima, ne želim ih vidjeti ni čuti'', poručit će i Lorena, a i Miljana i Marko neće ostati dužni pa će svakoga od njih nasamo žestoko iskomentirati.

Miljana će uz bazen vrijeme provesti u razgovoru s Tihomirom, što će posebno zasmetati Manueli koja će reagirati prilično burno pa mu sve sasuti u lice.

I dobar odnos Petre i Darija poremetit će naizgled bezazlena situacija, a ona će poručiti: ''On uopće ne poštuje mene ni moje reakcije već sve umanjuje. Nema takta.''

Večer će biti rezervirana za odvojena druženja. Muški razgovori proteći će mirno, a najuzbuđeniji će biti Dario koji će jedva dočekati da s ekipom podijeli važne privatne novosti.

S druge strane, djevojke će, protiv svoje volje, krenuti u izlazak s Miljanom, koja također nije bila oduševljena. Predvodnice ekipe bit će Manuela i Lorena.

Manuela će direktno pitati Miljanu zašto misli da je dobrodošla u njihovo društvo nakon što ih je s Markom komentirala i tračala tijekom posljednje ceremonije, a Lorena će je optužiti da laže o svojim godinama.

''Koliko imaš godina? Zašto sam čula da si 1989. godište, a kažeš da imaš 28'', pitat će Lorena, a Miljana će na sve načine pokušati izbjeći odgovor.

 ''Tu su neke muljaže'', zaključit će Lorena.

Kako će završiti rasprava i tko će nakon ovog kratkog zajedničkog izleta ostati u dobrim odnosima, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u novoj epizodi 'Braka na prvu'.